Telenovela cedarii Universitatii Craiova catre municipalitatea orasului continua. Dinel Staicu (foto) s-a razgandit si a cerut drept de semnatura in cazul vanzarilor de jucatori si 900.000 de euro reprezentand indemnizatia de formare-promovare a lui Cristi Chivu. "Totul a cazut din pricina lui Dinel. Cred ca noaptea a avut un cosmar, a cazut din pat direct in cap si a uitat tot ce promisese.

Cu noi nu-i merge si nu va vedea nici un leu de la comunitate. Nu suntem fraierii lui", a comentat primarul Craiovei, Antonie Solomon.

«O sa fie cum vrem noi!»

Edilul Craiovei e convins ca problema cedarii Universitatii catre municipalitate se va rezolva, totusi, in urmatoarele zile. "O sa fie cum vrem noi, pentru ca Staicu e disperat sa scape de Universitatea. Nu abandonam tratativele cu FC National, insa recunosc ca nici o alta echipa nu va fi iubita in Craiova, asa cum este Stiinta.

De la Dinel Staicu nu ne dorim decat sigla si palmaresul, jucatorii poate sa si-i ia cu el. N-avem nevoie de "bananieri" luati de pe Internet, precum Njock sau Daouda, care nu simt nimic pentru clubul asta!", a spus raspicat primarul Antonie Solomon.

Ramane cum am stabilit

Pe de alta parte, actualul, inca, patron al Universitatii si-a indemnat colaboratorii sa demareze tratativele pentru achizitionarea unui fundas, a unui mijlocas si a unui atacant.

"Daca Primaria se fereste sa ia echipa in conditiile puse de mine, o s-o tin eu si in retur, ce sa fac? O sa-l vand pe Plesan cu 1,5 milioane de euro, ca am numeroase oferte pentru el, si fac rost si de buget pentru primavara", a declarat Staicu.