Celebrul cantaret Elton John si partenerul sau David Furnish se vor casatori, pe 23 decembrie, la o capela din incinta resedintei din Hertfordshire a internationalului englez David Beckham, titreaza " The People”. Potrivit sursei citate, ceremonia va avea loc imediat dupa ce, la aceeasi capela, cei doi fii ai cuplului David si Victoria Beckham, Brooklyn si Romeo, vor fi botezati.

John si Furnish vor fi nasii lui Brooklyn, in timp ce nasii lui Romeo urmeaza sa fie alesi dintre membrii familiilor fotbalistului si sotiei sale.

"The People” noteaza ca Elton John si David Furnish au ales "Beckingham Palace", fiindca aici ei nu pot fi deranjati de reprezentantii mass-media. Basca, securitatea in timpul celor doua ceremonii va fi asigurata de nu mai putin de 30 de garzi de corp! "S-au plantat chiar 15 copaci in jurul gradinii pentru ca nimeni sa nu ii vada.

Nu lasa nimic la intamplare", a declarat o sursa din anturajul cuplului Beckham. Receptia va avea loc intr-un cort de mari dimensiuni, instalat in curtea resedintei, unde va exista si o zona de joaca pentru copii.

"Nu va fi nevoie de nici un martor pentru casatoria lui Elton John, deoarece aceasta nu va fi o uniune recunoscuta de lege", scrie "The People”, care mentioneaza ca preotilor din Anglia le este permis sa oficieze casatorii intre parteneri de acelasi sex.