O fetita din Jacksonville, Florida, s-a nascut cu o malformatie foarte rara, numita sindromul Treacher Collins, din pricina careia nu are practic fata. Micutei Juliana, acum in virsta de doi ani, ii lipsesc multe din oasele fetei: are maxilarul superior, oasele obrajilor, orbitele oculare si o parte dintr-o ureche.

Fetita “fara fata” se hraneste printr-un tub adaptat la stomac. Doctorii au spus ca este cel mai grav caz al maladiei intilnit vreodata. Fetita a suferit deja 14 interventii chirurgicale si s-ar putea sa mai aiba nevoie de alte 30.

“Dumnezeu nu iti da mai mult decit poti duce. Cred ca acest copil va avea multe de aratat fiecaruia dintre noi, lumii intregi”, a spus Tom, tatal fetitei. El isi aminteste de socul pe care l-a avut cind si-a vazut copilul imediat dupa nastere si cum i-a aratat mai intii sotiei Tammy o poza cu Juliana, pentru ca impactul sa fie mai putin cutremurator.

“Asistenta m-a intrebat daca vreau ca sotia sa o vada pe micuta in acel moment. Eu m-am gindit o clipa si mi-am zis ca mai bine ii fac o poza, pentru a o pregati pe sotie pentru soc”, isi aminteste Tom. Parintii sint hotariti sa lupte cit va fi nevoie pentru viitorul copilului lor. “Daca va avea nevoie de noi, nu va fi singura. Vrem sa simta ca e iubita”, povesteste Tom, izbucnind in lacrimi.

“M-a strins de mina”, a adaugat el, emotionat.