200 de euro, petrecerea de Revelion

de     Evenimentul Zilei
Miercuri, 15 decembrie 2004, 0:00


Nave spatiale, caviar si vedete, meniul de lux pentru noaptea dintre ani
Mai mult decit anul trecut
Nici hotelurile din statiunile montane nu se lasa mai prejos de Revelion. Daca pachetele de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei costa intre 250 si 700 euro, petrecerea de Revelion la hotelurile montane (acolo unde nu e inclusa in pachet) costa peste 100 de euro.

Desi Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a criticat preturile prea ridicate ale petrecerilor de Revelion in hoteluri, tarifele din acest an au crescut fata de anul trecut cu aproximativ 15%. Pentru perioada sarbatorilor, preturile Bucurestiului s-au aliniat la preturile hotelurilor europene.

Astfel, turistii straini care au ales sa petreaca Revelionul in Bucuresti vor plati intre 70 si 200 euro pe noapte pentru camera de hotel, aceleasi tarife fiind si in Praga, si in Budapesta, dar si in Paris.

Caviar rosu si negru aromat cu brune de noapte, batog de pastruga pe aripi de albine, cozi de raci pe ananas, somon fumee invirtit in aspic, brinza de capra cu nuci, fois-gras in haina rece sau piept de rata afumat cu portocala sint citeva dintre delicatesele care ii asteapta pe cei care au decis sa nu plece din orasul de bastina in noaptea de Revelion.

Desi au ramas acasa, acestia vor putea petrece Revelionul la preturi care pot concura cu succes un sejur de citeva zile intr-o pensiune la munte sau chiar un sejur economic la Viena sau Budapesta.

Cele mai scumpe petreceri de Revelion sint cele organizate de Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, JW Marriott Grand Hotel, de hotelurile din lantul Continental si de locanta Jaristea.

Preturile pentru petrecerea dintre ani vor varia intre 150 si 230 de euro, iar concurenta dintre meniurile si surprizele organizatorilor este una dintre cele mai acerbe de pina acum, spun reprezentantii de marketing ai restaurantelor intrate in cursa pentru Revelion. La Hotelul Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucuresti, petrecerea va costa intre 150 si 200 de euro.

“Oaspetii Platinum Grand Ballroom va fi imbarcati intr-o nava spatiala care va decola la ora 20.00 si vor calatori spre o planeta a distractiei, inovatiei si creativitatii”, precizeaza Sonia Nastase, director de vinzari si marketing al hotelului.

Tema Revelioanelor organizate in restaurantele Hotelului Hilton este “O Calatorie Muzicala”, tema fiind sustinuta de formatiile Proconsul, Remember the ‘26, Rondo Veneziano si Cardinal Orchestra. In sala Le Diplomate meniul costa 155 de euro de persoana, iar in Regina Maria si in La Pergola, 130 euro de persoana. “La vita e bella” este conceptul promovat de JW Marriott pentru a pasi in 2005.

Hotelul propune o seara de atmosfera italiana, de la antipasto si prosciuitto pina la canzonette si Chianti.

Pentru 149 euro, invitatii vor fi tratati cu sufl? de ciuperci si afine, mozaic de calcan si creveti, terina de iepure cu masline, gnocchi cu dovleac si mandarine, fondue de brinza cu scortisoara, tarta de pere coapte cu Amaretto si tiramisu traditional a La Cucina, barul si bufetul fiind nelimitate.

Tot la Marriott, in Grand Ballroom, gazda petrecerii este Ioana Moldovan, iar seara este intitulata “Ice” (Gheata), petrecerea fiind dominata de sampanie, caviar si sculpturi in gheata. La Hotelul Sofitel, petrecerea costa 110 euro (fara TVA), iar din oferta de Anul Nou mai fac parte o camera la 130 euro (fara TVA), intrare gratuita la Clubul Francez si brunch pe 1 ianuarie.

La locanta Jaristea, pentru 150 de euro, oaspetii vor fi intimpinati cu “toba sa va tina Sfintii pe cai, caltabos de dor, lebar fara zavor, sorici cu margele, jambon de la Mitropolie, piftie de curcanita si jumari de Curtea Veche”. Restaurantul are si o oferta speciala: 250 euro Revelion si carnaval pe 1 ianuarie.


















70 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă