Aseara, in ultimele partide din faza grupelor, in grupa Stelei s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Parma - Besiktas 3-2 (17'Gilardino 36'Cardone 60'Degano - 6'Okan Buruk 89'Tümer), Standard - Athletic 1-7 (15'Onyewu - 6', 9', 54'Ezquerro 35'Yeste 58'(pen)Iraola 63'Del Horno 71' Etxeberria)

Presedintele Stelei, Mihai Stoica, spune ca o singura echipa il sperie din grupul celor 8 venite din Liga Campionilor. "Sa nu picam cu Valencia, in rest cu oricine avem sanse egale", a declarat MM, care a adaugat: "Din cele opt, multe au pauza ca si noi si ar fi bine ca una dintre acestea sa ne fie adversara.

TSKA Moscova a incheiat campionatul pe 12 noiembrie si va veni dupa o pauza mai mare decit cea facuta de noi. E ca si cum pornesti o masina dupa doua luni si una dupa o luna, e diferenta mare".

Oficialul din Ghencea spune ca pe linga Valencia, ar fi de evitat si gruparile din Grecia, Panathinaikos si Olympiakos. "Poate ca Panathinaikos are echipa mai slaba decit Fenerbahce, dar eu ii prefer pe turci pentru ca si ei intra in vacanta", a spus Mihai Stoica.

Conform procedurii UEFA, Steaua va disputa turul pe 16 sau 17 februarie in deplasare, iar returul o saptamina mai tirziu la Bucuresti. Tot astazi, Steaua va afla si meciul din care ii va rezulta viitoarea adversara in optimile de finala in cazul in care ros-albastrii se vor califica mai departe. Tragerea la sorti va fi transmisa in direct de canalul Eurosport.

"Nu ne trebuie noroc la tragerea la sorti, ci doar sa nu avem ghinion. O singura echipa trebuie sa evitam, Valencia, in rest oricine ne e accesibil, chiar si Ajax"

Mihai Stoica

"Cea mai accesibila este TSKA Moscova, insa nu vreau sa mai jucam cu echipe din Est, imi doresc sa picam cu cele din Occident"

Gigi Becali

Locul 2 - Cupa UEFA va juca cu

Schalke

Steaua

Zaragoza

Sporting

Villarreal

Auxerre

Benfica

Sevilla

Locul 3 - Liga Campionilor

Valencia

Ajax

Olympiakos

Panathinaikos

Fenerbahce

Sahtior

Dinamo Kiev

TSKA Moscova

Locul 1 - Cupa UEFA va juca cu

Feyenoord

Bilbao

Dnepr

Newcastle

Middlesbrough

Alkmaar

Stuttgart

Lille

Locul 3 - Cupa UEFA

FC Basel

Parma

Austria Viena

Sochaux

Partizan

Grazer

Heerenveen

Aachen