Directorul statiei de televiziune PRO TV Sinaia a fost batut de opt indivizi intr-un bar de pe Valea Prahovei. Dupa altercatie, agresorii i-au pus jurnalistului sabia la git, amenintindu-l cu moartea in cazul in care va face reclamatie. Politistii au deschis o ancheta in acest caz care are loc la o saptamina dupa ce alti patru ziaristi au fost loviti de bodyguarzi la o petrecere in Sinaia.

La petrecerea de deschidere a unui bar din Busteni a participat multa lume buna atit de pe Valea Prahovei, cit si din Bucuresti. La un moment dat, jurnalistul Eduard Papadopol a fost luat la bataie de citiva tineri in local.

In urma loviturilor, Eduard Papadopol a ramas fara doi dinti, are fata tumefiata si multe vinatai pe corp, iar dupa bataie a fost amenintat ca va fi omorit daca depune plingere. Ziaristul si-a scos certificat medical si este hotarit sa-i actioneze in judecata pe agresori. Doi dintre ei au fost retinuti de politie pentru cercetari, iar ceilalti inca sint cautati.

Jurnalistul lovit si amenintat cu sabia nu-si explica gestul atacatorilor atita timp cit nu a avut nici un conflict cu tinerii respectivi, iar acestia nu au constituit niciodata subiectul unui reportaj de televiziune pe posturile locale sau nationale.

Este al doilea caz de acest gen petrecut pe Valea Prahovei dupa ce, acum o saptamina, patru ziaristi au fost loviti de bodyguarzii unui om de afaceri bucurestean care-si serba ziua de nastere la Sinaia.