Prin proiectul "Jurnalist in Uniunea Europeana", 60 de ziaristi romani vor beneficia de activitati de informare pe teme privind integrarea tarii noastre in Uniunea Europeana.

Proiectul, lansat de Delegatia Comisiei Europene in Romania si Asociatia eRomania Gateway in parteneriat cu British Council Romania, isi propune sa creeze retele informale de jurnalisti romani si straini specializati in problemele integrarii europene, precum si cresterea nivelului de informare publica asupra impactului aderarii Romaniei la UE.

Grupul-tinta al proiectului include 60 de ziaristi din presa scrisa si audiovizuala locala din zece judete, anume Bacau, Botosani, Brasov, Cluj, Constanta, Galati, Hunedoara, Neamt, Sibiu si Suceava.

In cadrul proiectului vor fi derulate mai multe activitati, precum seminar de tip contact-making 2005, sase videoconferinte tematice, vizita de studiu la institutiile Comisie Europene din Bruxelles etc. Pentru inscrierea la program termenul limita este 31 decembrie a.c. La adresa www.europeanjournalist.

ro sunt disponibile detalii suplimentare si formulare de inscriere la programul "Jurnalist in Uniunea Europeana".

De asemenea, la telefoanele 021/201.71.54 si 0722.312.256 se pot afla si alte amanunte.