Alexandra Dinu si Adrian Mutu par mai indragostiti ca niciodata. Apar in lume zambind, de parca nimic rau nu s-ar fi intamplat intre ei in vara trecuta, se saruta ca doi adolescenti, poarta verighetele din casatoria anterioara, promit prietenilor ca-i vor chema la nunta cat mai curand, ce mai, totul arata de parca relatia lor ar fi numai lapte si miere.

Sa fie oare adevarat sau aceasta imagine pe care vor ei sa o prezinte presei este una falsa?

Ei bine, se pare ca nu totul este roz in relatia starului «gazonului» cu Alexandra. Surse din anturajul fotbalistului sustin ca Adrian ar avea pe cap o noua problema: socrii, care nu vor nici in ruptul capului ca fata lor sa se casatoreasca din nou cu Mutu.

Nu vor ca fata sa sufere

Motivatia sotilor Dinu este aceea ca Alex a suferit foarte mult in perioada in care a fost maritata cu «Briliantul». Si, cu siguranta, ar avea de indurat multe si in viitor, pentru ca jucatorul are o fire dificila si ochi alunecosi.

Sa nu renunte la tot

In plus, revista «VIP» din aceasta saptamana publica si ea un material incendiar legat de acest subiect.

Sub titlul «Mutu, socrii nu te vor!», colegii nostri sustin ca «Tiberiu Dinu, consulul Romaniei la Milano, nu este de acord ca fiica lui sa renunte la tot pentru a se intoarce la Mutu, mai ales ca domnul Dinu nu a fost de acord nici in trecut cu transferul fotbalistului la Chelsea, la vremea aceea sfatuindu-l pe Adrian sa ramana in Italia pentru a-si pastra familia unita».

Cum intentiile bune ale tatalui Alexandrei nu au fost luate in seama de jucator, acum, este greu, daca nu imposibil, ca Mutu sa mai ajunga la inima fostilor socri.

Gelos pe Alexandra

Si, pentru ca tacamul sa fie complet, au mai aparut si alte barfe care strica linistea cuplului.

Bunaoara, «VIP» scrie ca Adrian este gelos nejustificat pe Alexandra, reprosandu-i ca este protagonista unor scene mai fierbinti in filmele in care joaca, iar el nu este dispus sa tolereze acest lucru si in viitor.

«Desi la un moment dat se parea ca Mutu s-a impacat cu gandul ca mama copilului sau are in fata o cariera promitatoare si chiar dadea impresia ca ii este alaturi si o incurajeaza si pe platourile de filmare, iata ca Mutu nu a renuntat la vechile obiceiuri, si in discutiile lui cu Alexandra isi manifesta vadit gelozia fata de scenele de film in care ea isi saruta partenerii», se

mentioneaza in publicatia mondena, care mai scrie, insa, ca Alex nu pare nici ea dispusa sa renunte la noile contracte care au inceput sa apara, fiind foarte incantata de turnura pe care a luat-o viata sa profesionala. Bravo ei! Pentru ca nu se stie ce surprize ii rezerva viitorul.