Prezentatoarea cu cele mai lungi picioare din Romania, Roxana Ciuhulescu, are parte, din nou, de necazuri in amor. Dupa despartirea de omul de afaceri Bogdan Done, de la inceputul anului 2003, barbat care o ceruse chiar in casatorie, iata ca vedeta Pro TV a rupt logodna si cu frumosul grec Dimitris.

Discutii aprinse, final neasteptat

Totul s-a intamplat foarte repede, in urma cu aproximativ o saptamana, cand, in urma unor discutii aprinse, cei doi au decis ca este mai bine sa puna punct relatiei lor.

"Este adevarat, m-am despartit de Dimitris, dar nu as vrea sa vorbesc acum despre acest lucru", ne-a declarat, ieri, Roxana, care a parut foarte afectata de aceasta ruptura neprevazuta, mai ales ca ea si Dimitris urmau sa se casatoreasca anul viitor.

Viata intima agitata

Prezentatoarea a avut parte de o viata intima destul de agitata. Astfel, presa vremii a scris ca ea a fost iubita omului de afaceri Bogdan Done, dar nu a ezitat sa il paraseasca in urma cu cativa ani pentru un alt barbat, cu care a plecat in Australia. La intoarcerea de acolo, s-a impacat iar cu Done, dar iubirea lor nu a mai supravietuit mult timp.

A urmat apoi un flirt cu un alt om de afaceri, Radu Hetco, de la "Renault", apoi relatia cu grecul Dimitris, cu care intentiona sa se casatoreasca … sub apa! Iata insa ca vedeta nu va mai avea parte de o nunta subacvatica, ci de o despartire care a picat foarte prost, chiar inaintea Sarbatorilor de Iarna! Ghinion de nesansa!