Teatrul Odeon a fost gazda unei prezentari de moda. Pe scena pe care obisnuiesc sa calce si sa joace, de obicei, actori renumiti ca Marius Stanescu, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani ori Dorina Lazar au pasit, parca in varful picioarelor, cateva manechine ale agentiei de moda, impresariate de Dana Savuica.

Evenimentul a fost dedicat, de fapt, prezentarii in premiera a colectiei de lenjerie intima "Dream Babe", creata de Maria Lucia Hohan, un designer de 23 de ani, care a avut norocul sa urmeze si studii de specialitate la Paris.

LIVADA DE FOTOMODELE

Fotomodelele au defilat golase prin "Livada de visini" a lui Cehov, asa cum prevedea scenariul, decor pus la dispozitie de Teatrul Odeon.

Ce bucurie pe capul dramaturgului rus daca ar fi vazut si el atata "goliciune" in livada lui! Creata pentru perioada primavara-vara 2005, intr-un spirit romantic, colectia a fost o combinatie de dantele fine brodate si microfibra sclipitoare, accesorii elastice, fundite colorare, piese de lenjerie vaporoase si senzuale, in combinatii de nuante calde si accente intunecate.

DOAR UMBRE

Neinspirat a fost acela care le-a ales pe cele 12 modele sa prezinte colectia! Mult prea slabe pentru a se afisa in lenjerie intima, si prea putin instruite in a pasi precum fotomodelele profesioniste, fetelor le-ar fi stat mai bine imbracate.

Fara suparare! Si aratau de parca nu ar fi mancat luni in sir! Acesta sa fie sacrificiul major pe care-l fac tinerele dedicate 100% modelling-ului? Dar, poate, se poarta din nou femeia snur si fara forme. Iar coafura care le "explodase" pe cap nu facea decat sa atraga atentia si mai mult asupra trupurilor lor "radiografiate".

Erau precum niste umbre punctate de kimonouri din voal, corsete, mantii din voal si fustite plisate.

FARA BUCHET

Norocul prezentarii s-a numit Andreea Raicu. Ea a fost vedeta "Dream Babe", chiar daca numai la final si doar pentru un scurt moment. Asa cum ar fi fost normal si cum se obisnuieste la sfarsitul fiecarei prezentari de moda, Andreea ar fi trebuit sa primeasca si ea vestitul buchet de flori.

Doar a fost vedeta serii! Insa, organizatorii au omis acest aspect si le-au oferit flori numai creatoarei si Mariei Grapini, femeia de afaceri a carei firma produce si aceasta marca de lenjerie intima.

Una dintre surprizele serii de luni, de la Odeon, a fost si Tony Ceb, un saxofonist rus care a interpretat live cateva piese. Printre cei invitati sa asiste la aceasta prezentare s-au numarat Oana Pellea, Lili Sandu si iubitul ei, fotbalistul Bogdan Stelea.

SUTIENE FARA SANI

Materialele folosite pentru colectia de lenjerie intima de lux "Dream Babe" au fost aduse special din Franta. Maria Lucia Hohan a preferat pentru piesele ei de lenjerie (sutiene push-up fara burete, tip triunghi, slipuri cu talie foarte joasa, corsete etc.) nuante de roz, vanilie, papaya, auriul solar si albul optic, movul liliac, dar si negrul sobru, insa intotdeauna provocator.

Toate acestea ar fi stat mai bine pe niste domnisoare cu forme, si nu pe manechine snur.