Jucatorii Tiberiu Ghioane si Dorinel Munteanu vor reveni la echipa nationala a Romaniei, a anuntat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, selectionerul Victor Piturca.

"Am discutat deja cu Ghioane si Dorinel si mi-au spus ca vor veni. Cu Ghioane am avut o intilnire de o ora si ceva in care am discutat mai multe probleme. La final, a acceptat si mi-a spus ca va veni neconditionat la echipa nationala.

Mi-a explicat si motivul pentru care a refuzat sa vina la prima reprezentativa in ultimul timp, dar m-a rugat sa nu il fac public", a spus Piturca.

Selectionerul va incerca sa ii convinga sa revina la prima reprezentativa si pe Viorel Moldovan, Florin Soava si Iulian Filipescu. "Mai sint trei jucatori, Moldovan, Filipescu si Soava, care au renuntat la nationala.

O sa discut cu toti pentru ca vreau sa revina asupra deciziilor", a afirmat antrenorul.

Victor Piturca a spus ca sint multe posturi care il ingrijoreaza la echipa nationala: "La meciurile din primavara vom avea doi indisponibili, Marica si Ganea, in rest eu sper ca toti sa fie apti de joc.

Sint destule posturi care ma ingrijoreaza, cum ar fi linia ofensiva, dar cred ca nu se va mai repeta situatia din aceasta toamna".

Tehnicianul a precizat ca Marius Mitu nu intra deocamdata in vederile sale: "Pe Mitu din Belgia il stiu foarte bine, a crescut la Steaua, dar nivelul la care joaca acolo nu ii permite deocamdata sa vina la nationala. Noi il vom urmari totusi. Vom monitoriza mai multi jucatori, chiar si la antrenamente.

Surprize ar putea sa apara doar daca, de exemplu, Goian de la Bacau va face citeva meciuri exceptionale si atunci voi fi nevoit sa il chem".