Dupa peripetiile prin care a trecut in urma cu mai bine de o luna, trupa Cabaret va urca din nou pe scena. Instrumentele furate au fost inlocuite de altele noi, s-a gasit o alta sala de repetitii, iar componenta trupei a suferit cateva mici modificari.

Pentru prima oara show-ul "Poveste dintr-o cafenea uitata" ajunge in fata publicului pe 26 decembrie - Clubul "La Scena" - ora 21 si 28 decembrie - Clubul Big Mamou - ora 22.

Astfel, Dragos Stancu (clape, chitara acustica, acordeon) a parasit formatia, locul lui fiind luat de Daniel Marcu (acustica, acordeon) si Mircea Iliescu (clape, backing vocals).

Daniel are 26 de ani si este absolvent de Conservator. Asculta muzica pop-rock, printre favoritii sai numarandu-se Robbie Williams, Kylie Minogue, Pink Floyd si Vaya Con Dios, si este un mare iubitor de pisici. A mai cantat intr-o trupa de rock - Pha - si in grupul Jazz Quartet. Spune ca este un tip calm, si crede ca cel mai mare defect al sau este obiceiul de a fuma.

Mircea, are 25 de ani si este absolvent al unei facultati de muzica. Se declara un iubitor al tuturor genurilor, de la rock, house si hip-hop la muzica clasica, cu o conditie: sa fie de buna calitate. Este tot timpul pus pe sotii si spune ca marele sau defect este ca, uneori, vorbeste mai mult(e) decat trebuie. Acum 2 ani a infiintat o apreciata revista muzicala on-line.

In ceea ce priveste activitatea concertistica a trupei, Cabaret va sustine in urmatoarea perioada o serie de spectacole in cluburile bucurestene. Pentru prima oara show-ul "Poveste dintr-o cafenea uitata" ajunge in fata publicului larg.

26 decembrie - Clubul "La Scena" - ora 21

28 decembrie - Clubul Big Mamou - ora 22