In tara, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros si pe alocuri in prima parte a intervalului vor cadea precipitatii slabe, predominant ninsori in Moldova si mixte in Dobrogea si estul Munteniei. Precipitatii mixte se vor mai semnala razlet si in nord-vestul tarii. Izolat vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, mai scazute in depresiuni. Local, in zonele joase dimineata va fi ceata, care razlet va persista.

In Bucuresti, vremea se va incalzi. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 5 ... 6 grade.

25 Decembrie

In tara, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, mai mult noros in nord-vestul tarii, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade. Local in zonele depresionare si de campie se va produce ceata care razlet va persista.

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7-8 grade. Vor fi conditii de ceata.