Marian Ionescu si Anna Lesko au dat inca o data apa la moara barfelor referitoare la o relatie de amor care i-ar lega si au aparut impreuna la petrecerea organizata miercuri seara in Music Club, cu ocazia implinirii a noua ani de existenta a trupei K1.

Cei doi s-au asezat la un separeu, insa au fost repede asaltati de fotografi pentru a-i imortaliza in acelasi cadru. Enervat la culme si pentru a scapa de atentia presei, liderul trupei Directia 5 a bombanit ceva si s-a ridicat de la masa lasand-o pe Anna Lesko singurica.

Ceilalti invitati , printre care s-au remarcat componentii trupelor Ro-mania, Etno, Ho-ra, nu au fost deranjati de blitzurile aparatelor si au continuat in mod natural cheful

Vrajit de frumusetea Annei Lesko, Dan Lazarica (Etno) a pandit momentul in care Marian Ionescu a disparut din public si a stat de vorba cu ea timp de aproape o ora intreband-o, printre altele, daca blana pe care solista o purta era naturala. La discutia cu Lesko a urmat Radu Fornea (K1)si Dan Popi (Cat Music).

Alaturi de membrii formatiei K1 s-au aflat atat artistii United Media Artists (Etno, Hora, Benone Sinulescu , Ro-mania, D'or) cat si alte vedete precum Andra sau Alin Oprea. Trupa 13, in frunte cu Berti Barbera, a fost cea care a animat din plin atmosfera, sustinand un recital live ce a inclus mai multe cover-uri dupa piese internationale.

Punctul culminant al serii a fost aducerea unui tort urias decorat cu numele K1, Ro-mania, Benone Sinulescu, Etno, Hora si D'or, moment urmat de o bataie cu frisca intre Catalin de la Ro-mania si Danny Alexandrescu.