Brazi. Clopotei. Beteala. Globuri. Colinde. Mosi Craciuni. Zapada, mai multa sau mai putina. Craciunite. Cadouri. Colinde. Feerie... Spiritul festiv al Sarbatorilor de Iarna ne-a cuprins pe toti, cu mic-cu mare, in asteptarea Craciunului si a Anului Nou.

Cei mai multi romani isi petrec zilele de 25 si 26 decembrie in familie, iar vedetele nu fac nici ele front separat, profitand din plin de aceste momente speciale. Cat despre noaptea dintre ani, o parte din VIP-urile autohtone celebreaza in locuri pitoresti din tara sau din strainatate, in timp ce alta parte este nevoita sa isi sacrifice Revelionul pentru serviciu.

«Mosu» va merge in Maramures

Leonard Doroftei, campionul mondial al categoriei semiusoare versiunea WBA, este fericit sa faca din nou Sarbatorile de Iarna in tara, alaturi de cei dragi. Craciunul va fi unul traditional, petrecut in sanul familiei, la Ploiesti, dar de Revelion, marele sportiv intentioneaza sa mearga in Maramures, locul in care traditiile si obiceiurile sunt pastrate intacte.

Doroftei & Co sunt invitati in nordul tarii de indragitii interpreti de muzica populara Cornelia si Lupu Rednic. Acolo, "Mosu’" spera sa participe si la o partida de vanatoare alaturi de prietenii lor, mai mult pentru adrenalina, decat pentru a prinde ceva.

Cuplul Moisescu-Steer, Revelion la New York

Andi Moisescu si Olivia Steer vor avea parte de un Revelion mai aparte, caci vor fi la mii de kilometri de tara, mai exact in Statele Unite, unde au fost invitati de nasi: "Vom petrece frumos Craciunul in familie, dar pe 26 decembrie decolam la New York, la nasii nostri. Plecam duminica si ne intoarcem ....la anu’."

Irina de la «ASIA» pleaca la schi in Austria

Frumoasa Irina de la A.S.I.A., trupa care pana la Revelion are foarte multe contracte, urmeaza sa-si demonstreze talentul de schioare in Austria. "De Sarbatori, am sa fiu alaturi de familie si de iubit. Am sa gatesc friptura la cuptor si voi face salata de boeuf. Prajiturile si cozonacii ii voi cumpara din magazine, pentru ca nu ma pricep sa le fac.

Pentru Craciun chiar mi-am pregatit si tinute speciale: doua rochite rosii. Dupa Revelion, voi pleca cu iubitul in Austria, la schi".

Diana Lascarescu, in Antilele Olandeze

"In fiecare an facem Craciunul in familie, in majoritatea anilor am sarbatorit in Romania. Nici anul acesta nu va fi altfel. Facem un brad mare si frumos (eu am ramas cu amintirea serii de Craciun dintr-un orasel mic din Ardeal, cand miraculos aparea un brad de argint si cadouri multe), iar sub el vor fi daruri pentru toti.

Diana, Peter mic, Manuela, sora Dianei, si, bineinteles, mama ei ne vom aduna sa cantam o colinda si apoi sa ne bucuram de surprize si de masa festiva. Am incercat sa recreez atmosfera aceea de magie, miros de scortisoara si brad si in casa mea. Imediat dupa Craciun voi pleca cu Diana pe o insula din Antilele Olandeze, pentru a ne relaxa la umbra palmierilor, pe malul marii.

Vom avea timp sa revedem anul care a trecut si sa ne facem planuri pentru anul nou. Amandurora ne place la soare si la mare mai mult decat la zapada. Diana a descoperit anul trecut scufundarile, iar locul unde mergem este unul dintre cele mai spectaculoase din lume pentru acest sport. Va doresc sarbatori pline de bucurie si multa seninatate in suflet, Peter".

Familia Lucescu, in Italia

Zilele trecute, familia Razvan Lucescu a ajuns la Roma, unde va petrece trei zile. Impreuna cu sotia, Ana Maria, copiii, Matei si Maria Luiza, si parintii sai, Mircea si Neli Lucescu, antrenorul Rapidului se va relaxa acolo pana la Craciun, sarbatoare pe care o vor petrece in tara noastra. Razvan a spus ca aceasta excursie la Roma va fi un cadou pentru fata lui, deoarece marti a fost ziua ei.