Ca sa fiti siguri ca va spune Vanghelie „La multi ani“ in direct trebuie sa va treziti de dimineata si sa mergeti la Primaria sectorului 5, azi, unde se pun in vinzare biletele, a 800.000 de lei bucata, la Revelionul de la RomExpo. Oferta pentru „seniori“ ramine la acelasi pret ca si anul trecut, adica 200.

000 de lei pentru o petrecere gen „preluare pe ecran“ a recitalurilor sustinute in Sala Mare de la RomExpo. 1.000 de batrini se vor distra de banii astia in Pavilionul 14.

Gipsy Kings inainte de artificii

Daca oferta culinara e mai subtirica anul asta (gustari cu pate, ou surpriza, rosie cu somon, rulada de pasare, file de porc si rulada diplomat), antrenul face restul banilor.

Seara debuteaza cu un „casting“ popular (Elisabeta Turcu, Florica Zaha, Sava Negrean Brudascu etc), o trecere prin stilul „latino“ (Gloria, Anne’s, ASIA), apoi Etno-Pop (Ho-Ra, Haiducii), Voltaj, cuvintarea primarului Vanghelie si recitalul extraordinar Gipsy Kings.

Dupa 40 de minute de „Bamboleo“ urmeaza „captarea atentiei publicului si iesirea publicului afara“, unde acelasi public va fi supus la 11 minute de artificii.

Revenirea in Sala Rotonda va fi marcata de recitalul extraordinar al Lisei Stansfield, tot de 40 de minute, urmat de Holograf (25 de minute), Ro-Mania, Etno, K1, Nicola, Proconsul (ginerele lui Basescu va cinta la Revelionul lui Vanghelie), Stefan Banica Jr. si in cele din urma o Perinita de pe CD.

Teoretic, programul artistic va tine treji pina la 7 dimineata, cind puteti pleca acasa pe picioarele proprii sau cu mijloacele RATB. Cine se plictiseste mai repede are la dispozitie o serie de autobuze special puse la dispozitie de RATB care vor face legatura intre RomExpo si principalele cartiere.