Echipa italiana de fotbal Juventus Torino este pregatita sa renunte la unii jucatori pentru a face loc in lot unor noi achizitii, printre principalele tinte ale “alb-negrilor” fiind Adrian Mutu.

De altfel, atacantul roman a semnat deja un precontract cu gruparea torineza. De mentionat ca “Briliantul” este impresariat de firma “GEA World”, condusa de Alessandro Moggi, fiul lui Luciano Moggi, manager general la Juventus Torino.

Site-ul “Sports.it” scrie ca francezul David Trezeguet, care a fost accidentat in ultima perioada, ar putea fi sacrificat de Juventus, care vrea sa-l transfere in vara si pe congolezul Shabani Nonda, al carui contract cu formatia AS Monaco se va incheia la finalul sezonului.

Trezeguet este dorit de gruparea spaniola FC Barcelona, dar si de englezii de la Arsenal Londra, echipa la care este legitimat si francezul Thierry Henry. De asemenea, Juventus ia in calcul posibilitatea de a renunta si la atacantul uruguayan Marcelo Zalayeta.

Sursa citata noteaza ca “alb-negrii” vor sa-l cedeze, inca din iarna, pe croatul Igor Tudor, dorit de echipa belgiana Standard Li?ge, unde unul dintre administratori este Luciano D’Onofrio, managerul jucatorului.

In Italia, Adrian Mutu mai este dorit de formatiile AS Roma, unde este legitimat si Cristian Chivu, Fiorentina si Palermo.

Gruparea din Florenta a intentionat sa-l achizitioneze pe roman in vara, dar s-a retras dupa ce in lupta a intrat Juventus Torino. “Batrina Doamna”, care a vrut sa-l cumpere pe Mutu si in 2002, a renuntat insa, descurajata de suma prea mare solicitata de Chelsea.