Peste 10.000 de oameni s-au "luptat", ieri dimineata, pentru a prinde un loc la Revelionul organizat de Primaria Sectorului 5 la complexul expozitional Romexpo. Desi programata pentru ora 8.00, vanzarea biletelor a inceput la ora 5.30, pentru ca oamenii asteptau deja in frig de cateva ceasuri.

Cele 6.000 de bilete pentru pavilionul central si alte 1.000 pentru pavilioanele din jur s-au epuizat in cateva ore, ultimele locuri fiind date pana la ora 15. "Vreau neaparat sa merg la Romexpo de Revelion, pentru ca am fost si anul trecut si mi-a placut foarte mult. Vin cu toata familia, asa ca o sa cumpar sase bilete.

Oricum, am inteles ca nici nu se dau prea multe, pentru ca e cerere foarte mare si nu vor sa iasa discutii", ne-a spus Ion Petrovici, de 53 de ani, care astepta rabdator la coada. Agitatia a inceput insa spre terminarea biletelor, cand oamenii au vazut ca risca sa ramana "pe dinafara". Atmosfera s-a mai linistit abia spre ora 18, cand cetatenii au inceput sa plece incet-incet spre case.

Pentru noaptea dintre ani, pretul unui bilet este de 800.000 de lei in pavilionul central si de numai 200.000 de lei pentru pensionari.