In noaptea dintre ani, Teo a pregatit o petrecere cat se poate de nonconformista. Invitatii ei vor veni in tinute lejere si confortabile pentru a povesti cum se pregatesc si ce anume fac inainte de marea petrecere a anului.

Imbracate in halate, pijamale sau neglijee si incaltate in papuci pufosi de casa, vedetele poposesc in studioul lui Teo pentru a sta la o sueta inainte de a se schimba in fastuoasele toalete pregatite special pentru petrecerea de Revelion.

Atmosfera va fi una destinsa si prietenoasa, astfel incat nu va mai mira pe nimeni prezenta bigudiurilor in parul Tantei, papucii in picioarele lui Teo sau halatele de baie frumos mulate pe trupurile invitatelor. Cum vorba buna merge mana-n mana cu muzica buna, Teo a invitat in aceasta seara numai trupe si cantareti unu' si unu'.

Astfel, in noaptea de Revelion, la Pro Tv vor canta Jasmin si Amira, Diana Muntean, Irina Loghin si fiica sa, Irinuca, Viorica si Ionita din Clejani, formatiile Activ, Animal X, Accent, Nicolae Guta, Delia, Roman si Valerica de la Zdob si Zdub. De altfel, Teo a inregistrat impreuna cu cei doi membri ai trupei Zdob si Zdub melodia "Costum cik", ce va fi in curand difuzata de postul ProFm.

Teo canta impreuna cu Roman si Valerica despre cat este de important ca zilele speciale sa fie intampinate in haine de sarbatoare.