Nici nu a fost numit bine in Guvern, ca viceprim-ministrul George Copos a si inceput sa traga sfori pentru a-si pune in functii importante apropiati sau prieteni. Sursele noastre ne-au dezvaluit faptul ca fostul sef al UTC Brasov, Radu Lisenche, apropiat al lui George Copos si ginerele fostului prim-secretar al Sibiului, Winkler, ar putea deveni prefect de Brasov.

De altfel, potrivit acelorasi surse, Lisenche are relatii stranse cu seful IPJ Brasov, Mircea Bucur, apropiat al secretarului de stat in MAI, Toma Zaharia. Mircea Bucur a fost acuzat pentru averea acumulata dubios, dar si pentru dosarele marilor mafioti, tinute "la pastrare". El a reusit sa promoveze in grad si functie gratie sustinerii secretarului de stat in MAI, Toma Zaharia.

Pe de alta parte, chestorul Mircea Bucur a fost asociat intr-o firma cu vestitul si controversatul om de afaceri Dan Tartaga.

Una dintre cele mai scandaloase povesti in care a fost implicat Mircea Bucur este cea a razboiului armat dintre gruparile mafiote de "recuperatori" si "valutisti" din Brasov, care s-au luptat la propriu cu sabii, bate si arme de foc in centrul orasului de sub Tampa, terorizand populatia.

Mircea Bucur este si finul fostului procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, Nicolae Vasilescu, care, de altfel, nu s-a sfiit sa-l laude pe seful IPJ Brasov pentru diplomatia cu care a stins razboiul dintre bandele de mafioti din oras.