Cantareata Britney Spears a fost obiectul celor mai multe cautari pe Internet pe plan international, potrivit topului alcatuit de motorul de cautare Google. Acest clasament, bazat pe "miliarde de cautari desfasurate de utilizatorii Google din lumea intreaga", o plaseaza pe Britney in fata lui Paris Hilton, Christina Aguilera si Pamela Anderson.

Harry Potter a obtinut locul al noualea in acest top. Tara care a facut obiectul celor mai multe cautari in stirile Google in anul scurs a fost Franta, urmata de China, India, Irak, Iran, Coreea de Sud, Japonia, Haiti, Cuba si Pakistan. In topul cautarilor in stiri mai figureaza persoane publice precum George W. Bush, urmat de Janet Jackson, John Kerry, Britney Spears si Saddam Hussein.

Dintre vedetele de sex masculin cautate pe Google, cel mai bine s-a clasat actorul Orlando Bloom, urmat de cantaretii Eminem si Usher, actorii Johnny Deep si Brad Pitt si fotbalistul David Beckham. Acesta se afla, de altfel, si in fruntea topului cautarilor pe teme sportive, urmat de Tour de France si Euro 2004.

"The Simpsons", "Pokemon" si "South Park" sunt programele de televiziune cele mai cautate, in timp ce la capitolul tehnologie "wallpaper", "kazaa", "mp3", "spybot" si "linux" sunt termenii introdusi cel mai frecvent.