La „Kensky Show“, pe Prima TV, se vorbea despre divorturi, dar si despre cupluri fericite. Pentru a doua categorie s-au prezentat la vedere Catanga cu sotu’. Cornelia Catanga a declarat ca ea este foarte fericita cu Aurel Padureanu, chiar daca nu sint luati cu acte si nici cununati cu popa.

Si explica in continuare: „Eu m-am simtit vinovata ca l-am luat pe Aurel de linga nevasta si copii, de-aia nu l-am lasat sa divorteze, ca nu puteam sa-i fac una ca asta femeii aleia“.

Mai ramine de spus ca personajele in cauza sint impreuna de 14 ani, timp in care nevasta lui Aurel, oficiala madam Padureanu, e fericita ca, desi sta singura, nu e divortata!!!

*****

Un reportaj de la Stirile PRO TV reproduce spiciul unei sudorite care nu dadea semne ca se bucura de noul sistem de impozitare cu 16%: „Pin’ acu’ n-a furat tot ei? Toti fura! Buzunare mari si grase. O tara de hoti. Si nu ma mai filmati, ca am nervi!“.

N-a mai intrebat-o nimeni cu cine a votat, dar nici nu cred ca mai avea vreo importanta.

*****

Tot la PRO TV, insa la stirile de dimineata, Mihai Dedu isi asorteaza cravata cu bluza Oliviei. Cind nu e Olivia, isi pune Neti Sandu un trandafir corespunzator la git. Cind vor lipsi si Olivia si Neti, probabil ca norocul o sa pice pe Busuioc.

*****

Invitata la „Agentia 2 fara un sfert“ (TVR 1), duduia astrolog Aurora Inoan a facut citeva previziuni pentru anul 2005. Ea a punctat perioadele nefaste, adica acelea in care Planeta Mercur este retrograda. Cei doi prezentatori intelegeau greu si isi ridicasera sprincenele dupa modelul cirdului de cocori.

Atunci, Aurora Inoan a dat o explicatie suplimentara: „Adica merge inapoi“. Prezentatorii au ridicat si umerii, dupa modelul sprincenelor, ca de ce e Mercur asta retrograd, adica merge inapoi? Exasperata, Aurora Inoan i-a lamurit: „Pentru ca asa vrea muschii lui“. La asa gazde, asa invitati!