Monica Birladeanu a dat seringa pe o arma cu laser. Dupa ce a invatat cum se fac injectii pentru pelicula "Moartea domnului Lazarescu", actrita a trecut la lectii de tir. I-a cerut-o rolul din filmul "Caved In". Cel mai recent film al Monicai Birladeanu este o productie SF americano-romana, intitulata "Caved In", care s-a turnat la noi in tara.

La filmarile incheiate acum cateva zile au mai participat actorii Christopher Atkins, David Pulffy, Colm Meany, dar si romanii Vlad Jipa si Marius Chivu. in pelicula regizata de Rick Pepin, Monica interpreteaza rolul unei cautatoare de smaralde, pe nume Sophia.

Ea face echipa cu Vincent (Colm Meany) si Marcel (David Pulffy), care incercand sa descopere mina de smaralde ajung intr-un loc unde in urma cu 50 de ani s-au produs mai multe surpari de amploare. Pentru acest rol, frumoasa bruneta, care face tot ceea ce e necesar pentru a conferi o cat mai mare credibilitate interpretarii ei, a luat lectii de tir.

"Am participat la trageri cu gloante oarbe in camp deschis, ne-a povestit Monica. N-am tinut niciodata o arma in mana, asa ca lectiile au fost extrem de necesare. in "Caved In", care e un film SF, echipa mea e atacata la un moment dat de niste insecte-mutant, asa ca suntem nevoiti sa ne aparam folosind arme cu laser.

" Arma de dimensiuni apreciabile se face "vinovata" si de vanataile serioase cu care s-a ales vedeta in zona genunchilor dupa filmari.