Dacă la teatru nu credeţi că ajungeţi, dacă la Operetă incendiul la făcut accesul mai dificil, iar in Operă nu vă regăsiţi, vă sugerăm un mijloc mai facil de petrecere a timpului liber. Televiziunea, desigur, surogatul nostru de zi cu zi pentru atat de multe activităţi!

Din noianul de seriale cu care porneşte noul an unul ar fi de remarcat: “Arrested Development”, difuzat de B1 TV pană vinerea, de la ora 20.00. Intre altele, o producţie care se poate lăuda cu multe premii obţinute, de la statuete Emmy, la unele acordate de Art Directors Guild şi de Golden Satellite Awards.

Plus, nominalizări la Globurile de Aur, festivitate ce va avea loc luna aceasta. Michael Bluth (Jason Bateman) este un văduv, “posesor” al unui fiu de 13 ani, care se vede silit să fie liant intre diverşi membri ai familiei lui disfuncţionale, după ce tatăl său intră in conflict cu autorităţile.

Cat de mare este familia lui Michael? Păi, număraţi doi fraţi, o soră (interpretată de Portia de Rossi) care are un soţ şi o fiică, plus alte, intimidant de multe, rubenenii. O nebunie de serial, vă spunem noi!