Membri ai Biroului Permanent al PRM, convocat acum doua zile, au criticat absenta lui Vadim Tudor de la sedinta si au protestat fata de atacurile "nejustificate" lansate de conducerea partidului la adresa demisionarului Mihai Lupoi.

Surse din partid ne-au declarat ca reprezentanti ai conducerii partidului s-au simtit jigniti de absenta lui Vadim, care a preferat sa participe la o emisiune televizata, evitand sa discute direct cu cei pe care ii conduce. Multi membri au fost nemultumiti atat de demisia lui Mihai Lupoi, cat si de atacurile "nejustificate" la adresa acestuia, lansate de seful peremistilor.

"Vadim a dat dovada de lasitate deoarece a preferat sa apara la o emisiune televizata decat sa vina in mijlocul sustinatorilor sai", a spus sursa citata. Potrivit aceleiasi surse, tot din "lasitate", Vadim l-a investit sa convoace Biroul Permanent pe prim-vicepresedintele Corneliu Ciontu, dar s-a interesat telefonic despre starea de spirit a membrilor biroului.

Seful partidului s-a aratat din cale afara de nemultumit cand a fost informat ca in sedinta peremista se instaurase o atmosfera ostila lui. Circul nu se opreste insa aici. Satul sa tot justifice absenta sefului, Corneliu Ciontu s-a scuzat ca are "un drum la Brasov" si a lasat problemele pe umerii vicepresedintelui Augustin Bolcas.

O parte dintre peremistii prezenti au fost de parere ca Mihai Lupoi "nu este vinovat cu nimic" si ca Vadim "greseste" atacandu-l. Acestia au mai spus ca Vadim a dat din nou dovada de lasitate, cand a scris de unul singur comunicatul in care il acuza pe Lupoi de frauda si a negat ca ar fi autorul acestuia, punand comunicatul pe seama biroului de presa.

Vadim este "incapabil sa-si asume responsabilitatile", au calificat atitudinea liderului sursele noastre. "Vadim s-a facut de ras prin atacurile nejustificate la adresa lui Lupoi in timp ce ex-peremistul a avut o pozitie eleganta", a precizat aceeasi sursa.

Pe de alta parte, de catva timp peremistii nu se mai ridica in picioare la intrarea lui Vadim in sala de conferinte, fapt care l-a scandalizat la culme pe seful PRM.