Incepand de miercuri, suntem mai bogati cu un canal de sport: Eurosport 2. Acesta ofera telespectatorilor mai multa actiune LIVE, combinand transmisiunile de sport in direct, programe gen magazin si stiri.

STRATEGIE. Eurosport 2 se vrea complementar canalului Eurosport, prezentand mai multe evenimente in direct din intreaga lume. Astfel, daca doua evenimente sportive se desfasoara in acelasi timp, unul va fi preluat de Eurosport, celalalt de Eurosport 2. Nu vor lipsi sporturile cu motor, tenis, sporturile de iarna, fotbal, sporturile extreme.

In plus, sunt anuntate stiri, interviuri, programe informative si rezultate 24 de ore pe zi. Canalul vrea sa difuzeze si mult mai multe programe de tip magazin. Canalul va transmite 24 de ore din 24 si va avea permanent o banda cu informatii – stiri, rezultate si scoruri live din fotbal.

Eurosport 2 se va transmite in 13 milioane de locuinte din 35 de tari din Europa. In acest moment se poarta discutii cu operatorii importanti din Europa pentru lansarea versiunilor locale pentru Eurosport 2.