De cand s-a lansat si pe piata din Romania, revista "Playboy" a avut importanta misiune de a convinge cele mai frumoase si cunoscute vedete feminine din show-bizz-ul autohton sa uite de pudoare si sa pozeze in ipostaze provocatoare in pictorialele sale, spre satisfactia si placerea barbatilor de pe meleagurile mioritice.

In parte, ei s-au achitat de "datorie" si au reusit sa dezbrace o serie de VIP-uri, insa pe lista "neagra" se mai afla inca o serie de femei celebre care nu au cedat (cel putin, nu inca)!

Prin sondajul ce se efectueaza pe site-ul respectivei reviste pentru adulti, barbatii autohtoni, si nu numai, au posibilitatea sa voteze pentru a-si vedea vedeta favorita dezbracata.

Melania, cea mai dorita

In acest moment, intr-un "Top ten" inedit, pe primele pozitii se afla Melania Medeleanu, Andreea Raicu, Andreea Marin, Cristina Rus si Monica Barladeanu. De-a lungul timpului, acest clasament s-a modificat prea putin, schimbarile de pozitie fiind insesizabile.

De aproape un an, Melania Medeleanu, frumoasa prezentatoare a stirilor de la "Realitatea TV", conduce detasat in clasament, la mare distanta de Andreea Raicu! Daca in 2004 Melania era propusa pentru un pictorial cu aproximativ 30.000 de voturi, acum numarul a crescut la peste 50.000.

Din pacate, sunt slabe sanse ca barbatii sa aiba ocazia de a-si vedea visul cu ochii, tanara sotie a lui Dan Teodorescu, solistul trupei "Taxi", fiind destul de conservatoare. Curat ghinion pentru multi amatori de frumos!

Topul celor mai frumoase femei...

Chiar daca pare surprinzator pentru unii, Andreea Raicu se situeaza abia pe locul secund in viziunea cititorilor, la o distanta apreciabila de prima clasata. Vedeta de televiziune a obtinut putin peste 36.000 de voturi. La mica apropiere in plutonul urmaritor se afla "Zana Surprizelor", Andreea Marin si frumoasa Cristina Rus.

Monica Barladeanu, proaspata actrita la Hollywood, ocupa abia locul cinci, insa, o data cu rapida ei ascensiune, ea va avansa, cu siguranta, in acest top. Dupa cum vedem, ca mai peste tot in lume, barbatii autohtoni viseaza si ei la femeile inaccesibile...

Pe cine ar dori sa revada barbatii

Cu toate acestea, multi dintre cititorii revistei "Playboy" ar dori sa le revada in alte ipostaze pe deja cunoscutele "iepurase", Nicoleta Luciu, Ileana Lazariuc sau Gina Pistol. Se pare ca "masculii" nu pot uita prea usor nurii acestor fete... Asadar, iata numele vedetelor pe care vor sa le revada reprezentantii "sexului tare".