Dupa sase ani de casnicie, frumoasa prezentatoare a emisiunii "Iarta-ma", Raluca Moianu, se simte in al noualea cer. Motivul este lesne de ghicit. Foarte curand, Raluca va trece prin cel mai fericit eveniment al vietii ei: nasterea primului copil.

Luni, pe 17 ianuarie, familia Moianu va merge, cu mic, cu mare, la spital pentru a o incuraja pe viitoarea mamica, pentru ca aceasta este data la care Raluca este programata sa aduca pe lume o fetita.

Chiar daca mai este putin timp pana la momentul zero, cand doamna Moianu va deveni mamica, nu se stie inca daca se va recurge la o operatie de cezariana. Increzatoare in profesionalismul doctorului care a avut grija de ea in toata aceasta perioada, Raluca lasa aceasta decizie importanta in seama lui. Optimista si vesela, moderatoarea tv asteapta cu nerabdare sa incerce bucuriile maternitatii.

Doua fetite pentru familia Moianu

Emotiile parintilor vedetei de televiziune sunt extrem de mari, mai ales ca Raluca va da viata primei lor nepotele. Ei se pot declara fericiti pe deplin, pentru ca in decurs de o luna vor deveni bunici de doua ori. Pe langa fetita daruita de Raluca, familia se va "imbogati" cu inca o micuta, din partea nurorii, in cursul lunii februarie.

Incantate de noul lor rol, viitoarele mamici s-au gandit din timp la ce nume vor purta fetitele. Daca pe micuta Ralucai o vor chema Mara Ilinca, verisoara ei primara va purta prenumele matusii ei. Cum se intampla adesea, cel mai emotionat este intotdeauna viitorul tatic. Mario este extrem de atent cu Raluca si, impreuna, au ales nasii de botez ai fetitei lor.

Cu toate acestea, nerabdatorii parinti nu doresc sa dezvaluie identitatea acestora, spunand doar ca va fi o mare surpriza, pentru ca si ei sunt persoane publice.

Camera Marei, pregatita din vreme

Pentru camera Marei, cei doi parinti s-au consultat din timp, dar tot Raluca a fost cea care a avut ultimul cuvant de spus. Astfel, acum camera copilului este decorata in galben si in albastru (culorile preferate ale mamei), iar pe perdelutele de la ferestre si pe lustra troneaza, la loc de frunte, celebrul personaj de desene animate, ursuletul Winnie Pooh.

Cum era de asteptat, vedeta tv s-a pregatit in prealabil si a citit carti despre maternitate. Chiar si asa, Raluca este de parere ca tot "practica" o va ajuta cel mai bine. Mai mult, ea nu se va feri sa apeleze la ajutorul unei bone inca de la inceput, desi stie ca mititica - Pitilinca, cum o alinta ea - va fi rasfatata de toata familia.

Fericita, Raluca a marturisit ca doreste sa alapteze dupa nastere, pentru a creste imunitatea copilului.

Elena Schiffer, Georgeta Berciu