Steaua si-a asigurat in mai putin de 24 de ore serviciile a doi jucatori de banda dreapta, ambii chemati sa lupte pentru titularizare pe un post - cel de fundas sau chiar de mijlocas dreapta - pe care titularul Florentin Dumitru nu il poate ocupa, fiind accidentat.

Primul este Boris Keca, ultima oara la FC Brasov, care ieri a efectuat deja vizita medicala alaturi de jucatorii stelisti si a declarat ca in cateva zile va semna contractul cu gruparea din Ghencea.

"Am vorbit cu prietenul meu Slavisa Mitrovici, care s-a transferat in Emiratele Arabe Unite, si mi-a zis ca ii pare rau ca nu a venit la Steaua sa jucam impreuna ca in Cotroceni", a afirmat Keca, care a venit in Romania, in urma cu aproape patru ani, impreuna cu masivul atacant sarb.

Keca a precizat ca va incepe imediat pregatirea cu Steaua si ca se gandeste deja la meciurile cu campioana Spaniei din Cupa UEFA. "Eu am mai jucat cu Valencia cand eram la National si am invins cu 1-0 intr-un amical. Sper sa se repete istoria. Orice este posibil", a spus Keca despre intalnirea cu echipa spaniola din 16-imile Cupei UEFA.

La vizita medicala de ieri s-a prezentat si Banel Nicolita, care a semnat cu Steaua un contract valabil din iunie 2005. FC Steaua a ajuns insa la un acord de principiu cu Poli AEK Timisoara ca Nicolita sa vina la lotul antrenat de Walter Zenga din aceasta iarna. "Nu s-a rezolvat in totalitate. Trebuie sa vina Anton Dobos cu actele pentru a fi semnate.

Vroiam sa ma pregatesc inca de luni cu Steaua, dar regulamentele nu-mi dadeau voie", a declarat Nicolita.