Dupa ce a plecat de la Universitatea Craiova, Mircea Rednic a fost curtat de mai multe cluburi din Divizia A. Ultima oferta refuzata a fost cea a banatenilor de la Poli AEK. De fiecare data Rednic a invocat acelasi motiv legat de dorinta de a pregati o echipa din Belgia sau Elvetia.

Ieri tehnicianul s-a hotarat si a ales formatia FC Vaslui, divizionara B, liderul Seriei I unde principalul finantator al gruparii este Adrian Porumboiu. Fostul arbitru international spune ca Vasluiul a dat o lovitura extraordinara de imagine prin venirea lui Rednic la echipa si este convins ca noul antrenor poate promova echipa in prima Divizie.

Porumboiu mai anunta si cateva surprize in materie de transferuri, care sa-i asigure la sfarsitul campionatului primul loc in serie.

Pentru a castiga un loc in istoria orasului, Vaslui nu a avut niciodata o echipa in primul esalon, Rednic va avea un salariu lunar de 10.000 de dolari la care se adauga alte prime consistente. Contractul cu FC Vaslui incheiat pana in vara ii permite tehnicianului sa plece daca are oferte din strainatate sau de la o echipa de top din Divizia A.

Dupa Marius Lacatus care pregateste tot o divizionara B, Intergaz, Rednic este al doilea antrenor de top care ocupa un loc pe banca tehnica a unei echipe din esalonul secund.