Deste cand s-a despartit de Lucian Viziru, Catrinel Sandu nu si-a mai facut aparitia la evenimentele mondene la bratul vreunui alt barbat. Cu toate acestea, de patru luni vedeta care acum prezinta emisiunea "Nu suntem blonde" la National TV se declara a fi mai fericita ca oricand. Iar meritele se pare ca-i apartin in totalitate tenismanului Gabriel Trifu, cel care i-a furat inima.

Desi lumea barfea ca dupa despartirea de Lucian, Catrinel ar fi extrem de afectata, cu toate acestea, de la sfarsitul anului 2004 vedeta traieste o frumoasa idila alaturi de cunoscutul tenisman Gabriel Trifu. "Pe Gabi l-am cunoscut acum vreo doi, trei ani si de atunci nu ne-am mai revazut pana acum patru luni, de cand suntem impreuna.

Atunci am facut cunostinta si fiecare dintre noi a ramas cu o imagine placuta a ceiluilalt in minte. Dar, atat! Ne-am revazut dupa atata timp acum patru luni, intr-un club bucurestean. El era la masa cu un prieten comun de-al nostru. Am inceput sa vorbim, sa ne cunoastem si ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt", incepe Catrinel sa povesteasca despre noua ei relatie.

si cu toate ca tenismanul locuieste in America, de cand o cunoaste pe Catrinel se afla intr-o "vizita" prelungita in tara. "L-am prezentat pe Gabi parintilor mei, care l-au indragit din prima clipa. Asa ca acum el sta cu noi. Am facut Craciunul impreuna cu familia mea, am impodobit bradutul. A fost de vis... Dupa care am fost si eu cu el sa-i cunosc parintii", spune Catrinel.

Chiar daca lucrurile par a fi cat se poate de serioase in privinta oficializarii relatiei lor, vedeta de la National TV marturiseste ca nu s-au gandit de pe acum la casatorie: "Toti apropiatii nostri ne-au luat cu glume pe tema asta, insa eu consider ca e prematur sa vorbim de pe acum de asa ceva. Important e un singur lucru: Gabi mi-a redat linistea sufleteasca.

Suntem extrem de fericiti si nu-mi doresc decat sa ne intelegem in continuare cel putin la fel de bine ca acum. si-mi mai doresc ca el sa se mute din nou in Romania si sa castige cat mai multe turnee". Cat despre timpul pe care-l petrec impreuna, Catrinel si Gabi prefera mai mult decat orice sa mearga la munte.

Daca de Revelion au petrecut la Marriott, unde Catrinel a prezentat spectacolul organizat acolo in noaptea dintre ani, de cateva saptamani cei doi au reusit sa iasa de mai multe ori din Bucuresti. Chiar weekend-ul trecut cei doi au fost la Predeal, unde au petrecut cateva zile romantice, numai bune de "incarcat bateriile".