Olaroiu este considerat "certificatul de garantie" al lui Poli. Chiar daca inca nu a semnat un contract cu formatia banateana, oficialii lui Poli spun ca tehnicianul va fi prezent de marti la antrenamente. „Nu tine doar de mine sa plec. Trebuie sa-si dea clubul acordul, fiindca eu sint sub contract”, declara Cosmin Olaroiu.

Simbata, presedintele lui Poli AEK, Toni Dobos, a anuntat ca a ajuns la un acord cu Cosmin Olaroiu, care urmeaza sa fie instalat oficial in functia de antrenor principal chiar din aceasta saptamina. "Avem planuri mari la Timisoara. Zilele acestea vom lamuri si problema antrenorului.

Inca il retine Iorgulescu pe Olaroiu, de aceea il asteptam abia marti", a declarat ieri consilierul companiei BkP, Marin Anton. Simbata, Anton anuntase ca Olaroiu va veni luni la Timisoara alaturi de fotbalistii Caramarin, Coman si Flavius Moldovan.

Jucatorii timisoreni au incredere ca tehnicianul Nationalului poate salva Poli (locul 13) de la retrogradare. "Oli e beton ca antrenor. In acest moment, e cel mai potrivit pentru Timisoara. Eu il cunosc bine", a spus Romulus Buia. "E tare. Va aduce un suflu nou si, pe de alta parte, trebuie sa se faca liniste odata!", a completat Balace.

"Sint convins ca va modifica sistemul de joc, pentru ca va aduce fotbalisti. Insa la el, oricine are sanse sa joace daca e in forma", l-a descris si Silvasan. "E certificatul de garantie al lui Poli", a concluzionat Florin Batrinu.

"Exista discutii cu cei de la Poli, insa nu e nimic hotarit si eu pina nu vad ceva scris, nu cred. De semnat, nu am semnat inca nimic"

Cosmin Olaroiu

--------------------------------------------------------------------------------

„Nu tine doar de mine sa plec”

Anamaria Neagu

- Oficialii banateni sustin ca sinteti noul antrenor al lui Poli.

- Ei sint mai pozitivi in gindire. Eu, dupa cum se stie, sint mai circumspect. M-am intilnit si am discutat cu oficialii de la Poli, dar nu am vorbit nimic financiar. Plus ca nu tine doar de mine sa plec. Trebuie sa-si dea clubul acordul, fiindca eu sint sub contract.

- Se vorbeste despre trei fotbalisti pe care i-ati vrea la Timisoara cu dumneavoastra: Caramarin, Flavius Moldovan si Coman.

- E adevarat ca vreau sa-mi iau niste jucatori cu mine, dar lucrul acesta nu tine de puterea mea. Cei de la Timisoara trebuie sa ia legatura cu clubul, sa vorbeasca mai ales cu Gino si daca el e de acord, sa intre in contact cu jucatorii.

- E adevarat ca, in schimbul banilor cu care ati creditat clubul, ati primit dezlegari in alb?

- N-are nici o legatura cu jucatorii faptul ca eu am dat bani clubului. Am dat, e adevarat, dar nu am nici o hirtie scrisa privind fotbalistii. Nici nu am nevoie de dezlegarile lor, avind in vedere care sint relatiile mele cu Gino.

- Nu va sperie gindul ca lasati o echipa de locul trei pentru una care se zbate la retrogradare?

- Nu, de ce? Si Nationalul era la retrogradare cind am preluat-o eu si a ajuns destul de bine. Asa e viata: o iei si de sus, si de jos. Nu asta ma impiedica sa plec. Ma voi gindi si voi lua o decizie.

Gino cere un milion de dolari

Presedintele "bancarilor" a marturisit ieri ca il va lasa pe Olaroiu sa plece la Timisoara cu o singura conditie: daca oficialii banateni accepta sa plateasca suma de un milion de dolari pentru cei trei fotbalisti pe care tehnicianul vrea sa-i ia cu el, Flavius Moldovan, Gigel Coman si Gabriel Caramarin.

Pentru ca acestia se afla in ultimele sase luni de contract, Gino Iorgulescu ar putea fi de acord sa ii cedeze daca Poli reuseste sa-i plateasca banii ceruti.

Suporterii exulta

Desi l-au dorit pe Basarab Panduru, suporterii timisoreni s-au aratat incintati de posibilitatea instalarii pe banca lui Poli a tehnicianului Cosmin Olaroiu. "E cea mai placuta surpriza de care am avut parte de la finalul turului incoace. Olaroiu face fotbal 24 de ore din 24. Vom termina in primele 8 echipe", a declarat Marius Babuciu, unul dintre liderii galeriei Commando Viola.

"E meritul lui Dobos, care trebuie sa ramina la club. Asa-zisii oameni de fotbal au primit o palma", a completat Babuciu.