Ti s-a intamplat sa auzi recent ceva de genul: "Pai, cu replici de-astea vrei sa ma agati tu? Le-am mai auzit de 1.000 de ori". Mai exista o speranta: Internetul.

S-ar putea sa nu fie suficient daca vrei sa o cuceresti din prima, dar macar o vei face sa zambeasca. Mai departe, te descurci tu cumva. Nu va speriati, nu ne-am propus sa va dam sfaturi amoroase in pagina IT&C. Insa va putem indica locul unde gasiti toate sfaturile din lume: Internetul.

Exista o sumedenie de pagini in limba romana ce contin tot felul de povete despre cum trebuie agatate fetele, SMS-uri si declaratii de dragoste "standard", plus cateva sute de forumuri unde se trateaza timiditatea.

SFAT. "Dai 1,5-2 milioane pe flori. Te duci la o florarie si ii faci un buchet din trandafiri GRANDIOS. Il trimiti la ea acasa alaturi de un biletel prin care ii faci o invitatie la cel mai misto restaurant din oras vineri la ora 21:00. Tu vei fi acolo si o vei astepta. Daca vine, BINGO, daca nu, macar afli de la inceput cum stau lucrurile." Semnat Sebastian, Super Moderator la forum.softpedia.

com. E unul din milioanele de sfaturi disponibile. Chiar puteti sa-l urmati, daca banii nu sunt o problema, iar asteptatul la restaurant vi se pare o modalitate placuta de petrecere a timpului vineri seara, la ora 21:00.

INTRO. La www.resursadefun.ro gasiti si o prezentare a replicilor de agatat: "Singurul lucru care difera, in functie de personalitatea si gradul de umor al barbatului sunt «armele» lui. Replicile pentru agatat". E opinia lor.

Oricum, gasiti acolo o sumedenie de replici gata fabricate, numai bune de scos din manseta cand apare EA sau de trimis prin SMS, in caz ca sunteti fericitul posesor al numarului de celular.

INCEARCA! Iata cateva surse de inspiratie: www. muresonline.ro/dragoste/agatat.asp, www.fun-sms.ro/ texte.php, http://sms.cere .ro/sms_aga.php, www. resursadefun. ro/ pov_ ei_ replici.htm