La Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca,

Preselectie pentru joburi in Qatar

de     Adevarul
Marţi, 18 ianuarie 2005, 0:00Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza, in perioada 20- 21 ianuarie, preselectie pentru joburi in Qatar, ca personal navigant: insotitori de bord. Preselectia incepe la ora 9, la sediul Oficiului. Conditia esentiala este cunoasterea limbii engleze, nivel bun si foarte bun.

Pot participa persoanele care au mai lucrat ca insotitori de bord, dar si cele cu experienta in domeniul asistentei medicale, hotelier, relatii cu publicul. Alte conditii: varsta intre 20 si 30 de ani, inaltime intre 1,57 cm si 1,80 cm, greutate normala, prezenta placuta.

Documentele necesare sunt urmatoarele: copie dupa buletinul de identitate si dupa pasaport (valabil minimum un an), fisa personala (tipizat de la Oficiu), CV in limba romana, copie legalizata dupa certificatul de absolvire sau de calificare, dupa cartea de munca, adeverinta medicala, cazier,
2 fotografii tip pasaport si una intreg, declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca solicitantul nu are pensie de invaliditate.


63 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version