Balkan Petroleum, noul patron al lui Poli AEK Timisoara, l-a convins ieri pe Cosmin Olaroiu sa preia echipa. Fostul tehnician al lui FC National a declarat ieri ca a cazut de acord cu timisorenii, urmand ca astazi sau cel mai tarziu maine sa semneze un contract pe doi ani si jumatate cu echipa de pe Bega.

Olaroiu va ajunge la Timisoara alaturi de trei dintre elevii sai din Cotroceni, Gabriel Caramarin, Gigel Coman si Flavius Moldovan. Pentru a obtine dezlegarea celor trei, dar si pe cea a antrenorului, Balkan Petroleum va achita un milion de dolari catre FC National, asigurandu-l pe Gino Iorgulescu, presedintele "bancarilor", ca suma va intra in cont pana vineri.

"Eu am cazut de acord cu toate conditiile celor de la Balkan si sper ca in cateva zile sa semnam si sa merg la Timisoara pentru a incepe treaba", a declarat ieri Cosmin Olaroiu.

Antrenorul are ca obiectiv pentru acest sezon evitarea retrogradarii si construirea unei echipe competitive, care sa se lupte pentru un loc in cupele europene anul viitor, urmand sa incaseze un salariu anual de 100.000 de dolari.

Prin aceasta mutare, Olaroiu isi va recupera si banii pe care i-a investit in FC National, aproximativ 600.000 de dolari. In cautare de antrenor se afla acum FC National, pe lista figurand Basarab Panduru, Dan Petrescu si Mihai Stoichita