"Am acumulat multa experienta in aceasta competitie, dar nu o sa-mi foloseasca. Pentru ca eu nu mai merg niciodata la Raliul Dakar" a declarat, ieri, Romeo Dunca, imediat dupa ce a aterizat pe Aeroportul din Timisoara. Singurul roman din istoria Raliului Dakar a povestit ce a trait in cele doua saptamani petrecute in Africa. "Am avut noroc.

Nu m-am lovit niciodata serios, desi am cazut de cateva ori. La un moment dat, dupa ce am cazut de 5-6 ori in foarte scurt timp, am aruncat casca, nervos si m-am intrebat de ce am dat atatia bani pentru a ajunge sa ma chinuiesc in desert", sustine Dunca.

Omul de afaceri a continuat relatarea: "Am dormit o noapte in desert, la cateva grade sub zero, cu motocicleta pornita si teava de esapament bagata in jacheta, sa ma incalzesc. Pentru mine a fost de nedescris. Sa mergi mii de kilometri si sa nu stii unde ajungi, e cumplit. Au fost momente in care m-am luptat cu mine insumi sa nu renunt.

Esti efectiv impins la limita existentei umane", a mai spus Dunca. Aventura l-a costat 50.000 de euro. Asta in vreme ce premiul cel mare al competitiei e de 35.000 de euro. "Am urcat in clasament etapa de etapa. Am urcat chiar 60 de locuri intr-o zi. Prietenii faceau glume: daca mai dura doua luni competitia, ajungeam pe primul loc".

Extrem de obosit dupa escapada africana, Dunca sustine ca nu s-ar mai incumeta sa o ia de la capat. Ce isi doreste acum? Sa se odihneasca si sa isi conduca afacerea.