Brad Pitt si Jennifer Aniston nu au semnat un acord prenuptial, motiv pentru care acum cei doi actori vor trece printr-un partaj anevoios. Ei au de impartit o avere de 190 de milioane de dolari. La aceasta se adauga o casa de 15.2 milioane, un iaht de 5.7 milioane, o ferma, o companie de productie – Plan B.

Se pare ca Jennifer Aniston a facut eforturi pentru a-si salva casnicia cu Brad Pitt, insa fara succes. Cand si-a dat seama ca isi indeparteaza sotul prin refuzul de a face copii, Jennifer a cumparat un test de sarcina impachetat frumos, cu un biletel pe care scria: „Acum sunt pregatita sa am un copil“.

Revista Closer scrie ca Jennifer le-a spus prietenilor ca acesta este cadoul ideal pentru sotul ei si planuia sa i-l dea pe 18 decembrie, cand Brad implinea 41 de ani. La acea data Jennifer se afla la Londra, unde filma pentru „Derailed“, iar sotul ei trebuia sa promoveze „Ocean’s Eleven“ in capitala britanica.

Un apropiat al celor doi a povestit: „Prima infruntare a avut loc la Londra. Ea voia sa convinga pe toata lumea ca relatia lor merge bine. Dar a avut surpriza ca Brad sa-i spuna ca nu o mai recunoaste“.

Lovitura finala a venit in timpul vacantei in Caraibe, organizata de prietena lui Jennifer, Courtney Cox, cand Pitt a preferat sa se intoarca la Los Angeles ca sa vada un meci de fotbal. Acum Brad petrece foarte mult timp alaturi de prietenul sau George Clooney, care-l ajuta sa suporte mai usor dureroasa despartire.

Clooney este destul de ingrijorat de starea lui Brad, asa ca ii recomanda tot felul de vacante si aproape in fiecare seara il duce in cluburi in care il „forteaza“ sa se distreze.