Sanda Nicola a hotarat sa incheie colaborarea cu postul TV Antena1. La mijloc nu a existat nici o samanta de scandal, dupa cum ne-a marturisit chiar Sanda ieri. Jurnalista se gandea de ceva timp la aceasta decizie si a confirmat pentru prima oara ziarului nostru ca o va lua in directia postului Realitatea TV. Ea a tinut sa dezminta zvonurile care se vehiculau in jurul plecarii ei.

"Nu a existat nici un scandal intre mine si producatorul meu, dimpotriva, suntem buni prieteni si chiar ne sarbatorim impreuna ziua de nastere." Sanda a fost atat stirista de dimineata, cat si reporter la Antena.

«Vreau sa fac jurnalism!»

In prezent Sanda se afla inca in concediu de la Antena. Dupa aceasta perioada, aflata mereu intr-o nevoie de schimbare, mai trebuie doar sa rezolve cateva detalii si se pune pe treaba in slujba Realitatii. Ea se bucura ca cei de acolo i-au facut aceasta oferta, greu de refuzat din moment ce visul ei este sa fie in mijlocul evenimentelor, sa transmita informatii fierbinti chiar de la fata locului.

"Vorbim de o adevarata masinarie care trebuie sa functioneze 24 de ore cu 24, la acelasi randament, si asta inseamna cu adevarat o performanta. Vreau sa fac jurnalism!", ne-a spus Sanda ieri cat se poate de sincer.

Revansa clatitelor

Dupa o perioada "plina’" la Antena, Sanda admite ca aceasta pauza a facut-o sa constientizeze faptul ca trebuie sa se revanseze fata de iubitul ei, Bogdan, solistul trupei El Negro, cat si fata de ea. "Am neglijat relatia, casa. Am fost foarte preocupata de munca mea si intrasem intr-o vrie, intr-o incrancenare: straluceam la serviciu si acasa vegetam.

" Jurnalista a inceput de ieri sa se revanseze fata de iubitul ei, pregatindu-i acestuia o friptura zdravana la cuptor si o gramada de clatite din care sa se infrupte si sa se indulceasca.