Marian Nistor, acest Mitica-Nero Dragomir al muzicii usoare romanesti, stie ca muzica buna n-are nici virsta, nici parul vopsit.

Marian Nistor, vesnic tinarul lider al trupei „Savoi“, a avut parte de o perioada extrem de solicitanta. A iesit in forta pe ecrane, bineinteles, impreuna cu sotia, la doua emisiuni.

Prima data, pe la sfirsitul saptaminii trecute, la emisiunea lui Dan Diaconescu, si a doua oara, pe la inceputul acesteia, la Kensky Show. Prezenta pe ecran a acestui Mitica Dragomir al muzicii usoare romanesti este pentru mine un motiv de distractie cu totul special.

E atit de incintat de sine si junetea vestejita cu care se impauneaza ii sta atit de hilar, incit si daca esti racit cobza, tot te distrezi.

Nelipsitele lui jachete in culori strigatoare la curcubeu, infasurate in jurul trupului de caniche imperial cu metababolismul la pamint si, nu in ultimul rind, bandanele in culori vii, strinse in jurul buclelor vopsite de Nero semibalcanic, toate fac din Marian Nistor o fosila delicioasa.

De citiva ani, de cite ori reapare la televizor pentru a se lamenta asupra conditiei nasoale in care au decazut artistii vremurilor bune ale tineretii lui, vine la sufertas cu sotia si cu deja celebra piesa „Ce frumos e omul!“.

La aceste emisiuni recente, partenera sa de viata si de duet il acompania indicindu-l cu virful degetelor in timp ce buzele-i incinse de dragoste rosteau „Ce frumoooos ie uomu’!“. Adica Marian. E fascinant sa vezi atita iubire adunata intr-un singur cuplu. Din pacate, lipsea caniche-ul acela brunetel, liantul casniciei lor.

Chestia e ca oamenii rai nu inteleg nici dragostea, nici sunetul muzicii usoare. In timp ce Marian trona pe ecran, pe scroll defilau mesaje de dulce la adresa imaginii sale. Totusi, vorba unei telespectatoare mai tolerante: „Fiecare cu parerea lor!“ Marian, you are the best!