Daca la noi doar "copiii spun lucruri trasnite", in alte tari, de acest lucru se ocupa cei care adopta legile. Unele dintre ele sunt atat de stupide, incat te umfla rasul numai cand le citesti. Daca ar trai in alte state, vedetele noastre ar plati amenzi sau ar intra chiar la inchisoare.

Iata numai cateva legi "contra naturii" care inca mai functioneaza in unele tari.

In Alaska, este interzis ca doi reni sa se imperecheze pe strada intre orele 7:00 si 19:00. De parca renii ar sti sa se uite la ceas!

Asta nu-i nimic, in Thailanda este ilegal sa pleci din casa fara sa porti lenjerie de corp. Ce de amenzi ar fi trebuit sa plateasca Daniela Gyorfi daca ar fi trait in zona amintita! Caci a fost o perioada in care cantareata umbla fara lenjerie intima chiar si la spectacole.

In Singapore, daca nu tragi apa la o toaleta publica, te poti alege cu o amenda destul de mare.

Teo Trandafir n-a platit amenda, insa a stat blocata in WC, caci nu stia ca daca nu tragi apa ramai "captivus". Teo a povestit la o emisiune cum a ramas ea incuiata in buda. Abia dupa ce a tras apa, i s-a deschis si usa toaletei.

Legea pedepseste aspru existenta a doua vibratoare in aceeasi casa. Noroc ca Laura Andresan nu traieste in Arizona, acolo unde se aplica aceasta prevedere.

TINERI SI NELINISTITI

Este ilegal sa te urci in copaci in Oshawa, Ontario. Bine ca Paula Seling nu-i canadianca! In copilarie, solista se "spanzura" prin toti copacii care-i ieseau in cale.

In Wawa, Ontario, este ilegal sa arati afectiune in public duminica. Dinu Maxer si Nicoleta Luciu ar trebui sa treaca pe-acolo numai in timpul saptamanii.

Barbatii nu au voie sa scuipe in fata sexului opus in Alabama. Daca fotbalistii nostri ar fi acolo, inseamna ca pe stadioane n-ar mai fi nici picior de fata!

Este interzis sa mergi pe partea dreapta a unei carari din Australia. La noi poti sa mergi si pe sapte carari, ca nu te intreaba nimeni de sanatate.

Tinerii care poarta costume de baie n-au voie sa stea la o distanta mai mica de 12 inci (cam 30 cm) unul de altul in Bloemfontein, Africa de Sud. Slava Domnului ca vedetele noastre fac plaja la Marea Neagra…

LIVERPOOL

Se pare ca locuitorii din Liverpool sunt pudici. Este ilegal ca o femeie sa fie goala de la brau in sus in public, cu exceptia cazului in care este functionar intr-un magazin de pesti tropicali.

MONTREAL

Daca in Montreal, Qubec, cetatenii n-au voie sa se usureze pe strada, in Anglia un barbat poate sa urineze in public, cu doua conditii: sa o faca pe roata din spate a masinii sale si sa tina mana dreapta pe vehicul.

ANGLIA

Este ilegal ca o doamna sa manance ciocolata in mijloacele de transport in Anglia. Oare de ce numai in autobuze sau tramvaie si de ce neaparat ciocolata? Si de unde stiu oamenii legii ca cea care mananca ciocolata e o doamna?

MEXIC

In Aguascalientes, Mexic, este ilegala prezentarea oricarui tip de nud artistic. Claudia de la Sexxy, Anamaria de la Demmo, Ileana Lazariuc, precum si alte vedete care au pozat in Playboy ar fi bune de plata.