Desi se pot numara pe degetele de la o mina, fanii echipei din Cotroceni s-au revoltat, solicitind demisia lui Gino Iorgulescu.

Echipa FC National este proverbiala pentru lipsa de suporteri, noul antrenor anuntind ca va aduce fani din Italia la meciurile din Cotroceni. Cu toate acestea, site-ul oficial al clubului a fost bombardat cu mesaje de indignare dupa ce trei jucatori si antrenorul au fost transferati la Timisoara.

„Gino, lasa-ne, lasa-ne!!! Gino, ai de gind sa vinzi toata echipa asta? Te rugam sa ne lasi! Ne-am saturat sa-ti bati joc de club si de suporterii lui! Cu tine n-o sa avem niciodata performanta. Lasa pe cineva care poate si vrea sa faca ceva pentru clubul asta“, scrie un fan care se semneaza Bea, fiind convins ca „in mafia din fotbalul romanesc sint interese ca FC National sa nu ia nici o cupa“.

Mai dur, alt suporter, BancarSutaLaSuta, il numeste pe Olaroiu „Poli“, un joc de cuvinte intre numele de alint al tehnicianului, „Oli“, si numele noii sale echipe, considerindu-l un „tradator“, pentru ca a acceptat sa plece la clubul timisorean. „Cind o sa scapam de cosmarul numit Iorgulescu? E ca o ciuma neagra.

Am vazut aseara ca a adus o caricatura de antrenor, recomandat de Zenga dl. Cocaina. Are aceeasi fata de betivan nebarbierit ca si predecesorii lui. Si tot plin de performante pe la cluburi din Africa“, spune suparat BancarSutaLaSuta.