Nici nu a inceput bine anul ca a si-ncoltit o noua samanta de scandal. Anumite persoane susoteau cum ca trupa Blondy trece printr-un moment extrem de tensionat, ruptura dintre cele doua fete fiind inevitabila. Daca pana mai ieri situatia era cat se poate de incerta, acum putem spune ca s-a limpezit, pentru moment.

In toata aceasta perioada "incalcita", Andreea Banica a tinut-o pe a ei. Contactata acum cateva zile de ziarul nostru, blondina ne-a spus ca nu vrea sa comenteze nimic. La randul ei, Cristina Rus, cealalta jumatate a trupei, nu a putut fi contactata pentru ca era plecata intr-o scurta vacanta in Italia, la sora ei.

Toata povestea a pornit de la niste presupuse nemultumiri, mai ales financiare, ale Cristinei.

Ieri a fost facut public un comunicat trimis de manager si impresar, in care este specificat faptul ca Rus a hotarat sa continue. Rezultatul acestor negocieri, purtate la o firma de avocatura, s-a concretizat "roz" atat pentru Cristina, cat si pentru managerul Radu Groza sau impresarul Lucian Mitrea, iubitul Andreei Balan.

"Problemele financiare la care Cristina a facut referire aveau in vedere drepturi banesti care au fost cu precadere aferente lunii decembrie si care au fost achitate in totalitate", precizeaza Groza si Mitrea. Cei doi sustin ca in prezent nu exista nici o obligatie de plata restanta din partea vreuneia dintre parti si ca au inceput negocierile cu Rus in vederea incheierii unui nou contract.

Cat despre Andreea Banica, ea a semnat deja prelungirea contractului.