Dumitru Dragomir (foto) nu a participat, joi, la Comitetul Executiv al FRF, invocand o raceala din cauza careia i s-ar fi interzis sa iasa din casa. In conferinta de presa organizata la "Casa Fotbalului", dupa eveniment, Mircea Sandu a citit de pe foaie scuza lui Corleone, neputand sa isi stapaneasca rasul, de parca ar fi spus: "Putea sa gaseasca si el un motiv mai plauzibil!".

Apoi, Nasu’ a lasat sa se inteleaga faptul ca munceste mai mult pentru fotbalul romanesc decat omologul sau de la LPF: "Eu muncesc zilnic la FRF, pe cand Dumitru Dragomir munceste mai mult in Parlament". Atacurile subtile ale presedintelui FRF au venit la numai o zi dupa ce Corleone anuntase ca, spre deosebire de Sandu, el se va retrage de la conducerea fotbalului romanesc in 2006.

Este posibil ca acest anunt sa fi fost interpretat de seful din "Casa Fotbalului" ca o lovitura ce ar putea da nastere la un nou razboi intre acesta si Dragomir. Cei doi tocmai isi reafirmasera atasamentul unul fata de celalalt in lupta cu reprezentantii "Generatiei de Aur"...