Testament cel putin neobisnuit lasat de Rudolph Moshammer, excentricul creator de moda german asasinat saptamana trecuta. Designerul, care a socat toata viata prin tinuta, comportament si creatii, si-a lasat averea catulusei sale Daisy, soferului si persoanelor fara adapost.

Potrivit tabloidului german Bild, Daisy - un fox-terrier cu pedigree - va trai pina la sfirsitul vietii in somptuoasa vila a lui Moshammer, alaturi de noul sau stapin, soferul designerului ucis. Dupa moartea lui Daisy, vila va fi vinduta, iar banii vor fi donati unor fundatii de binefacere.

La rindul sau, soferul devine proprietarul apartamentului de 100 mp in care locuia inainte de moartea sefului sau. Rudolph Moshammer a lasat, de asemenea, o parte din averea sa unor asociatii de asistenta a persoanelor fara adapost. Creatorul de moda a fost gasit mort in vila sa, pe 14 ianuarie.

A doua zi, politia a arestat un irakian de 25 de ani, care a recunoscut ca l-a ucis pe designer in urma unei dispute privind plata serviciilor sale sexuale.