FC National este pe punctul de a se destrama. Presedintele Gino Iorgulescu a vindut deja cinci fotbalisti - Gabriel Caramarin, Gigel Coman, Marius Popa, Adrian Olah si Gabriel Cinu -, care au plecat impreuna cu antrenorul Cosmin Olaroiu la Poli AEK Timisoara.

De asemenea, Flavius Moldovan a semnat pentru Rapid, iar nigerianul Abiodun Agunbiade si australianul Jon McKain sint si ei pe picior de plecare. Amenintat de putinii, dar fanaticii fani ai “bancarilor”, Iorgulescu este tentat sa lase balta gruparea din Cotroceni. Fostul international este dorit la Universitatea Craiova, unde ar urma sa fie inscaunat presedinte.

Mutarea s-ar putea produce la vara, dupa incheierea campionatului. Dinel Staicu, patronul “Stiintei”, incearca sa-l convinga pe Gino sa preia clubul incepind chiar din aceasta saptamina. In acest sens, Staicu a demarat negocierile cu Gino aseara, la Bucuresti.

In cazul in care Iorgulescu va accepta acum noua functie, el va conduce clubul din Banie, in prima faza, de la Bucuresti! Prietenia dintre Universitatea si FC National s-a cimentat in ultimele saptamini. Presedintele “bancarilor” a intentionat sa mute Nationalul la Craiova, fiind deranjat de lipsa spectatorilor la meciurile de pe teren propriu.

Bataie pe Plesan

De la FC National, Universitatea vrea sa-l legitimeze pe atacantul Octavian Chihaia. In cazul in care nu va izbuti, Staicu va trata cu Dinamo pentru Alexandru Baltoi. In vizorul oltenilor se afla si bacauanul Catalin Cursaru. “Stiinta” se va desparti in zilele urmatoare de Mihaita Plesan, care va ajunge la Galatasaray Istanbul sub comanda lui Gica Hagi.

Gruparea turca l-a cedat pe camerunezul Saidou la Malatyaspor, facindu-i astfel loc olteanului. Ieri, Universitatea a sustinut un meci amical la Rimnicu-Vilcea, in compania divizionarei C din localitate, partida la care au asistat 10.000 de spectatori! Echipa lui Pavel Badea s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Csaba Borbely, in minutul 93.

Dupa terminarea partidei, Plesan a declarat: “Nu exclud posibilitatea de a juca pentru o alta echipa din Divizia A. Am oferte de la Poli si de la Dinamo, precum si una din strainatate, alta decit de la Galatasaray”.