De ieri, trupa A.S.I.A. are o noua componenta. Absenta indelungata a Irinei Nicolae, precum si numeroasele neintelegeri aparute in ultimul timp in trupa au dus la o criza care s-a rezolvat ieri, la sediul MediaPro Music, intr-o sedinta ce a durat cateva ore. Concluzia la care s-a ajuns a fost ca Irina va fi inlocuita cu o cantareata noua.

in urma cu doua zile Irina Nicolae declara telefonic ziarului Libertatea ca a reziliat contractul cu MediaPro Music si ca nu mai doreste sa cante in trupa A.S.I.A. deoarece are alte prioritati, printre care se numara chiar si intemeierea unei familii.

Desi Irina a anuntat ca renunta la trupa, totusi, solista a sperat pana in ultima clipa ca va exista posibilitatea sa ramana mai departe alaturi de colegele ei. De pilda, chiar ieri, dupa declaratia sa, in care spunea ca renunta la A.S.I.A.

in favoarea unei vieti de familie, Irina a afirmat in direct la emisiunea "Tonomatul DP2" ca abia in cursul zilei se sti exact daca va mai ramane sau nu in A.S.I.A. De asemenea, cu toate ca mai erau numai trei ore pana la sedinta de la MediaPro Music, Irina sustinea ca va fi si ea de fata. Fireste, Irina n-a avut cum sa participe la sedinta respectiva, afandu-se in Austria.

sedinta de la MediaPro a anuntat noua componenta, pe care fetele nu o stiau. in schimb, alegerea acesteia a fost facuta la inceputul anului, atunci cand Adrian Ordean (foto mic), compozitorul, si fondatorul A.S.I.A., s-a saturat de mofturile fetelor pe care le-a facut celebre. Cel mai tare insa l-a deranjat Irina, cea mai indisciplinata dintre ele, care a plecat din tara fara sa anunte.

Ordean, ne-a declarat: "Eu n-am dat pe nimeni afara, dar m-am pregatit pentru orice. De data asta mi-am facut lectiile bine si chiar daca ar fi sa plece toate, pe mine nu m-ar lua pe nepregatite. Am solutii pentru orice situatie. Am vazut de cateva luni ca ele nu se mai inteleg si ca e ceva putred. Aveam deja pregatita o fata noua pentru orice eventualitate.

in sedinta pe care am avut-o cu celelalte fete si cu avocatul Irinei am stabilit ca reziliem vechile contracte. Am incheiat noi contracte, dar singura care nu a mai dorit acest lucru a fost Irina. in locul ei avem deja o cantareata noua, Ianna Rodica Novac. Ea le-a cunoscut pe celelalte la sedinta de astazi si in curand vor incepe sa repete impreuna.

" Totusi, se pare ca noua componenta a trupei a inregistrat deja, fara sa afle celelalte fete ramase in A.S.I.A., vocea ei fiind "trasa" in locul celei a Irinei.

Ianna are 21 de ani

Ianna Rodica Novac are 21 de ani, s-a nascut la Chisinau si este studenta in anul III la Academia de Muzica, sectia Canto. Ea a absolvit Liceul "Dinu Lipatti" din Bucuresti, a castigat numeroase trofee in festivaluri de muzica din Romania si Moldova, precum si concursuri de frumusete. in 2001 a obtinut titlul Miss Moldova, iar in 2002 a fost finalista in concursul Miss Italia del Mondo.

Articol de: Luana Mare, Tatiana Solomon