Luni la prinz, Gica Hagi i-a atacat frontal pe baskanii Galatei. Le-a reprosat multe lucruri. Nu-l lasa sa ia toate deciziile tehnice. Nu investesc in transferuri. Nu platesc salariile la timp. Nu mai vor jucatori romani la echipa. "S-a umplut paharul si se varsa", a spus antrenorul, care si-a avertizat sefii: "Daca ati cautat o marioneta, v-ati inselat. Eu nu sint o marioneta!".

Acesta a fost Hagi razboinicul. Hagi pacifistul a sosit mai tirziu.

Seara a urmat o sedinta furtunoasa, care a durat sase ore. Au participat toti conducatorii si Hagi a batut in retragere. Si-a cerut scuze: "S-a inteles gresit ce am zis astazi. Imi pare rau ca v-am suparat. Am vrut doar sa explic situatia dificila in care ma aflu". La iesire, era complet schimbat. A declarat: "Dupa aceasta sedinta vom fi mai puternici".

A repetat: "Le cer scuze presedintelui si membrilor consiliului de conducere".

Vicepresedintele Turgay Kiran, care pindeste inlocuirea romanului, a confirmat: "Hagi si-a recunoscut eroarea si ramine antrenorul lui Galatasaray". Iar Ergun Gursoy a incheiat: "Hagi a avut dreptate asupra unor aspecte, dar trebuia sa discute in familie. Nu e nici o problema. El e copilul nostru".

"In familie se mai intimpla astfel de certuri, dar luptam cu totii pentru binele Galatei". Era acelasi Hagi care spusese citeva ore mai devreme ca "eu mi-am dovedit atasamentul pentru club. Altii trebuie sa demonstreze acest lucru"

Presedintele l-a salvat pe Hagi de demitere

"Hurriyet" a dezvaluit ce s-a intimplat la Galatasaray dupa conferinta lui Hagi. La 17:15 a inceput, in lipsa antrenorului, sedinta Consiliului de Administratie, in care mai multi oficiali au cerut ca Hagi sa fie destituit. Vicepresedintele Turgay Kiran avea si varianta: Rasit Cetiner "principal" si Can Cobanoglu director sportiv. Un alt grup a insistat pentru numirea lui Bulent Under.

Singurul care a spus "nu" a fost presedintele Ozhan Canaydin. "Daca renuntam acum la Hagi se va crea un haos total. Si el, si voi veti ramine la Galatasaray. Nu demisioneaza nimeni. Asa e cel mai bine", le-a zis bossul vicepresedintilor Gursoy si Goksen. Apoi a fost invitat Hagi, care s-a scuzat si a ramas antrenor pe "Ali Sami Yen".

Petre nu va mai juca!

Pe 28 august 2004, Canaydin i-a interzis lui Hagi sa-l mai foloseasca pe Ovidiu Petre. Luni, antrenorul a afirmat: "Daca m-as fi opus, ar fi insemnat sa-mi iau haina si sa plec". In aceeasi conferinta i-a amenintat pe conducatori: "Mai vreti sa ramin? Atunci sa nu-mi faceti voi echipa!". Potrivit "Sabah", Canaydin i-ar fi raspuns: "Sa nu mai joace Petre pina la sfirsitul sezonului!".

Fani manipulati de Gursoy

Luni seara, un grup de fani l-a incurajat pe antrenor in fata sediului clubului, scandind "I love you, Hagi". Vicepresedintele Gursoy a iesit la fereastra, apoi a pus mina pe telefon si a dat citeva ordine, conform "Sabah". Zece minute mai tirziu, au aparut alti suporteri care i-au batut pe sustinatorii lui Hagi. Se confirma ceea ce a spus tehnicianul: "Unii fani sint manipulati".