Sunt tinere, frumoase si cu o cariera de invidiat... Nu este vorba despre un anunt matrimonial, ci de... frumoasele din Parlament, care au schimbat podiumul concursurilor de miss cu scena politica. Se pot lauda ca au reusit intr- o profesie dominata de barbati si ca alaturi de ei, fac acum legi in Parlament.

Dupa ce a fost secretar de stat pe problemele tineretului, Daciana Sarbu este acum unul dintre cei mai tineri deputati. I s-a creat o aura de miss, insa Daciana spune ca singura sa legatura cu concursurile de frumusete a avut loc pe vremea liceului cand a castigat locul 2 la Miss Boboc. Daciana sustine ca frumusetea nu fost intotdeauna un atu, mai ales in competitia politica.

"Exista si prejudecati, am intampinat destule piedici pentru ca au fost colegi chiar de la mine din partid care au comentat defavorabil intrarea mea in parlament spunand ca nu au ce sa caute aici miss-ele", a declarat Daciana Sarbu.

In bancile Parlamentului si-a gasit locul si o fosta miss Romania. Roberta Anastase are un palmares de invidiat. Ea fost declarata cea mai frumoasa romanca in 1994, iar la concursul Miss Europa s-a clasat in Top Ten. Roberta a mai castigat si locul 1 la concursul Queen of Europe. Acum a lasat coronita de miss pentru insigna de parlamentar.

Roberta Anastase este deputat al Partidului Democrat si membru al Comisiei de invatamant.

"Frumusetea este trecatoare.. cred ca e important cu ceea ce ramanem in suflet , care este valoarea ta ca om si ce putem oferi celorlalti", a declarat Roberta Anastase.

Tot pe podium s-a aflat pentru o vreme si Lavinia Sandru, deputat PD. Ea a inlocuit scena de teatru cu scena politica si a trecut de la actorie la... deputatie.