Au loc pompele funebre intr-o emisiune de divertisment? La „Teo“, da. La urma-urmei, e bine sa te indrepti spre Paradis rizind! Sau spre mansarda Iadului, ma rog… Am aflat cu nesfirsita bucurie ca ne putem inmorminta in rate. Ne putem arvuni inclusiv parastasele - cu colive, colaci, tamiie, luminari si tot ce mai trebuie.

Pentru mai multa siguranta, ne putem comanda si copirseul, inca din timpul vietii. De ce sa aleaga neamurile ce le place lor, cind poti sa te asortezi tu, dupa cum te duce capul? Nicoleta Luciu chiar s-a interesat daca dimensiunile sicriului sint stas sau exista si comenzi speciale.

A fost un haz nebun, lumea se bucura sincer, ridea relaxat, iar antreprenorului ii crestea sufletul, pentru ca n-ai sa vezi afacere mai rentabila decit asta.

Prezentatorii matinalului de la OTV au un spirit de echipa rar intilnit. In primul rind, horoscopul se imparte pe zone de interes: n-a auzit colegul din regie de la prima citire, nu-i nimic! Mai citim o data pentru el. Cameramanul n-a fost pe faza? Nici o problema, repetam! Ca, daca nu, se-apuca si filmeaza peretii si te scoate din cadru.

Fiecare editie are concursul ei: intr-o zi, telespectatorii au fost pusi sa imite sunetele scoase de niste animalute nevinovate, cum ar fi magarii. Si, pret de citeva minute, nu s-a auzit decit: „I-ha! I-ha! I-ha-ha!“.

Intr-o alta dimineata, toti cei care isi doreau un ursulet de plus au pupat ce s-a nimerit: nevasta, receptorul telefonului, mobila de bucatarie, fiecare dupa posibilitati si context. Important era sa se auda „toc“-ul pe post. Ce vreau sa spun este ca, asa cum orice nas isi are nasul, orice cumatru isi are fanu’ lui.

Dupa ce Mindruta a facut cuvintele sa se calareasca unele peste altele, dupa ce-a bolborosit vreo zece bilbiieli la rind, dupa ce-a incilcit, repetat si-a silabisit citeva inceputuri de vorbe, la „Observatorul“ de noapte al Antenei 1 s-a transmis un reportaj al carui sonor lesina, isi revenea, apoi lesina din nou. Cind am zis c-a murit de tot, si-a revenit, dar reportajul se terminase.

„Ne cerem scuze pentru citeva erori de montaj“, ne-a spus Mindruta. Dar in zadar vocea lui a sunat clar si scuza i-a fost limpede. Noi din reportajul cu pricina n-am mai inteles mare lucru.

La stirile PRO TV l-am vazut pe Ion Tiriac explicindu-ne incruntat ca beizadeaua lui n-a vinat. „Nu a facut altceva decit sa organizeze acest event“. Apoi ne-a explicat pe intelesul nostru, al prostimii, care-i tot cautam nod in teava pustii si neghina in praful de coca: „Ce s-a intimplat acolo (n.r. - eventu’) este un model foarte elevat pentru Europa“.

Atunci pun si eu o intrebare simpla: Europo, ce-ai ramas asa prostita si cu mina la gura cind ti-a ajuns la urechi numarul sinistru de mistreti matrasiti? Cumva, modelul propus de Tiriac este mult prea elevat chiar si pentru tine? Tttt...