Sustinatorii dinamovisti sint indemnati pe site-ul oficial al suporterilor sa vina in numar cit mai mare la meciul amical cu Inter Gaz Bucuresti, care va avea loc simbata, la ora 12.00, pe stadionul Faur, pentru a protesta fata de deciziile conducerii clubului de a vinde cei mai buni jucatori.

"Veniti in numar cit mai mare si bagati frica in acesti nemernici care isi bat joc de Dinamo", se arata in mesajul suporterilor FC Dinamo. "Ce se intimpla in aceste zile la Dinamo este inimaginabil. Transferuri pe care altii le fac in decursul unui an sau chiar doi, Dinamo le face in doua zile.

In loc sa se construiasca o echipa, se recicleaza jucatori dati afara din Turcia sau jucatori care si-au condus echipa spre ultimul loc al Diviziei A.

La Dinamo nu mai cinta N&D, cinta ASIA si se pleaca tot in ASIA", comenteaza suporterii dinamovisti evenimentele de la Dinamo, care l-a transferat pe atacantul Ionel Danciulescu la campioana Chinei, Shenzen Jianlibao, in timp ce jucatorii Florentin Petre si George Galamaz ar putea ajunge la FC Seul din Coreea de Sud.